fbpx
Huilende baby
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Huilende baby, gewoon laten huilen! Echt? Niet zielig?

Babycafé Den Bosch | Huilen

Nee…..Maar niet alleen!

Dat is de voorwaarde van je kindje laten huilen. En voordat je ze laat huilen moet je natuurlijk wel uitsluiten dat het puur gaat om de emoties van je kindje. Is het dan zielig een huilende baby?
Gastblog door Lianne van Waarom Baby’s Huilen

Wat nu als je weet dat huilen super belangrijk is en juist nodig is om je kindje weer de rust te geven die het zo nodig heeft?

Huilen is een natuurlijke behoefte en zou niet onderdrukt mogen worden.


Toch is dit wat er heel vaak wel gebeurt. Niet omdat we dat bewust doen, maar vaak omdat we niet weten hoe we het beste met het huilen om kunnen gaan en denken dat we ze verwennen of dat het huilen nooit stopt als we ze maar hun gang laten gaan.

Maar huilen kan nooit teveel zijn. Jouw kindje weet precies wat nodig is en wanneer en hoeveel er nodig is om weer helemaal ontspannen te worden.

We kunnen als ouders/verzorgers en professionals nog een hoop leren van onze huilende baby.

Wil jij leren van je kindje? Wil jij je kindje als het verdrietig is juist omarmen en liefdevol aanwezig blijven? Maar weet jij niet zo goed hoe je dat kunt doen of raakt het huilen jouzelf waardoor je de neiging hebt om je kindje weg te leggen of weg te sturen (als ze ouder zijn)?

Luister dan mee a.s. woensdag 08-04-20 mee tijdens de live sessie in het Babycafé Den Bosch via Zoom, je kunt de sessie ook later terugkijken via de facebookpagina van het Babycafé Den Bosch.

Heb je nu al vragen? Stel ze al gerust vooraf via de mail of via whatsapp, dan neem ik je vragen tijdens de live sessie mee.

Wil je meteen een coachsessie, omdat thuis zijn met je kindjes jou enorm triggert en er allerlei momenten zijn dat je denkt: wat moet ik nu, laat het me weten en we plannen een afspraak in via skype of zoom op een moment dat jou schikt (overdag, avond of zaterdagochtend)

lianne@waarombabyshuilen.nl  06-21896301

Tip; kijk ook de serie filmpjes die Karin maakte hier op haar website over onrustige babies.

Archief

Categorieën

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *