fbpx

Access Body Process behandeling

Access Bodyprocessen

” Ik heb het ontvangen van een bodyprocess nu een aantal keer mogen ervaren en het is steeds weer een heel verrassende en ontspannende ervaring. De ene keer gebeurt er vanalles in mijn lijf de andere keer merk ik vooral dat er mentaal zaken verschuiven. De periode erna merk ik steeds dat ik weer een stuk gegroeid ben op een bepaald vlak, echt heel fijn. “

Marjan

De Access Body Process behandeling is een behandeling vanuit de Access Consciousness™, gefocust op het lichaam. Vanuit deze methode zijn er wel meer dan 70 verschillende hands-on processen die aan jou en je lijf kunnen bijdragen. Dit wordt gezien als een erg ontspannende ervaring. 

Access Body Process behandeling

Wat houdt een Access Body Process behandeling precies in? Dat zal ik je uitleggen. Door middel van zachte aanrakingen op specifieke plekken op je lichaam wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam gestimuleerd. Deze behandeling kan gewoon uitgevoerd worden terwijl jij je kleding aanhoudt. Een Access Body Process behandeling wordt gebruikt om jouw lichaam tot rust te brengen, maar wordt ook toegepast om trauma te helen. Ons lichaam heeft namelijk het verbluffende vermogen om altijd terug te willen keren naar onze oorspronkelijke staat van zijn. Voor de meeste mensen is het ontvangen van een Access Body Process behandeling een erg ontspannende ervaring. Ook heerlijk voor zwangere vrouwen, jonge ouders en baby’s.

 

Waarom een Access Body Process behandeling

 Er kunnen verschillende redenen zijn om een Access Body Process behandeling te kiezen. Soms heeft iemand al een Access Bars® behandeling op het hoofd gehad, maar blijven verdere klachten nog bestaan. Dan kan een Body Process behandeling een volgende stap zijn. Ook kan het zijn dat we, in gezamelijk overleg, direct kiezen voor de Access Body Process behandeling bijvoorbeeld bij concrete lichamelijke klachten. Zo kan deze behandeling goed van pas komen bij problemen als darmklachten en weerstand problemen, maar kan een behandeling ook gewoon gebruikt worden ter ontspanning. Een andere mogelijkheid is om eens in de 2 weken een behandeling te ontvangen, puur om je weerstand te boosten. Het enige dat jij hoeft te doen, is rustig te liggen en de behandeling te ondergaan. 

Waar is een Access Body Process behandeling goed voor? 

  • Het terugdraaien van celgeheugen na blessure, trauma en littekenweefsel (denk ook aan operaties)
  • Versterken van je hormonale systeem
  • Het versterken van je immuunsysteem
  • Verbeteren van je spijsvertering
  • Het verwerken van trauma
  • Versterken van je verbinding met de aarde (heel fijn ook voor onrustige baby’s)
  • Elimineren en verminderen van de neiging van ons lijf andere lijven te mimieken (ofwel klachten over te nemen)
  • Het laten verjongen van de huidcellen (de zogenaamde energetische facelift)

Hoe werkt het? 

Waarom de punten zo goed werken, dat is nog niet helemaal te verklaren. Toch is er al wel veel wetenschappelijke onderzoek naar gedaan. Onder invloed van stress verandert namelijk de vorm van onze cellen. Onder gewone omstandigheden zijn onze cellen rond, terwijl ze onder invloed van stress een ovale vorm krijgen. Dit kan ook een voorteken zijn van ziekteverschijnselen. Maar wat is nu de invloed van de behandeling op deze cellen? Dat zit zo: na een Access Body Process behandeling worden de ovale cellen weer rond! Daarnaast blijken ook de hersengolven van mensen drastisch te veranderen. Deze gaan namelijk naar dezelfde frequentie als iemand die zen meditatie beoefend. Diep ontspannend dus. 

Access Body Process behandeling bij baby’s

Merk je dat jouw baby onrustig is en wellicht moeite heeft met slapen? Misschien heb je al een Access Bars® behandeling op het hoofd laten uitvoeren, maar merk je toch dat er nog iets speelt. Het kan ook zijn dat je baby fysieke klachten heeft, zoals darmproblemen of een lage weerstand. Ook dan kan een Access Body Process behandeling oplossing bieden. Door een Access Body Process behandeling toe te passen ontstaat er diepe ontspanning bij de baby en kunnen lichamelijke klachten verholpen worden. 

Een Body Process behandeling ontvangen?

Heb jij fysieke klachten die maar niet weg lijken te gaan? Dan kan je jouw lichaam resetten met een Access Body Process behandeling. Neem contact* op voor een afspraak! De kosten zijn €93,- per uur, met iedere 20 minuten extra €31,- (BTW vrijgesteld). Lees meer over de tarieven en eventuele vergoedingen*