fbpx

Access Bars® behandeling

Access Bars® ontvangen 1:1

“ Ik vind het nog steeds moeilijk uitleggen, maar ik zie wat het bij onze dochter van 3,5 doet. Waar ze voorheen nog wel eens last had van een “vol hoofd”, merk je dat een behandeling bij Karin haar rust geeft. Ze oogt meer ontspannen, speelt beter en het zorgt dat ze meer flexibel door de dag gaat. Een uitkomst! ” 

Ellen

Bij een Access Bars® behandeling maak je gebruik van 32 unieke punten op het hoofd, die samenhangen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens deze 1-op-1 Access Bars® behandeling raakt een beoefenaar deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, attitudes, beslissingen en overtuigingen los te laten die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden.

Access Bars® behandeling

Wanneer je kiest voor een Access Bars® behandeling, kan je rustig plaatsnemen op mijn behandeltafel. Terwijl jij je ontspant en rustig je ogen dichtdoet, zet ik mijn handen op het hoofd. Hier raak ik 32 verschillende punten aan op het hoofd. Soms om en om, soms tegelijk. Deze behandeling duurt gemiddeld een uur en is vaak diep ontspannend. De Access Bars® behandeling helpt je om onderliggende patronen en gedachten (en alles wat je in je leven hebt opgeslagen) los te laten. Vaak houden we zoveel dingen vast in onze gedachten, dat er geen ruimte meer is voor nieuwe dingen. Daarom is het goed om deze patronen en gedachten op te schonen, zodat jij weer ruimte krijgt voor gezonde en nieuwe denkwijzen. 

Waarom een Access Bars® behandeling?

Het ontvangen van een Access Bars® behandeling zorgt er eigenlijk voor dat jij je hoofd kunt legen en kunt loslaten. Je krijgt weer ruimte in je hoofd voor nieuwe en mooie dingen. Oude gedachten en patronen worden losgelaten, zodat alles voor jou weer wat soepeler verloopt. Een Access Bars® behandeling kan voor 101 verschillende klachten gegeven worden. Denk aan stressklachten, slaapklachten, onrustigheid. Met stressklachten als meest voorkomende reden. Daarnaast is een Access Bars® behandeling ook toepasbaar tijdens de zwangerschap, om te ontspannen als voorbereiding op de geboorte. Ook voor een baby kan een Access Bars® behandeling een mooie oplossing zijn. Een baby kan namelijk niet vertellen wat er aan de hand is. En het mooie is, dat hoeft met Access Bars® ook niet. Het enige wat je hoeft te doen is rustig liggen en het ondergaan. 

Hoe werken de Access Bars® punten?

Waarom de Access Bars® punten zo goed werken, is nog niet helemaal te verklaren. Toch is er al wel veel wetenschappelijke onderzoek naar gedaan. Onder invloed van stress verandert namelijk de vorm van onze cellen. Onder gewone omstandigheden zijn onze cellen rond, terwijl ze onder invloed van stress een ovale vorm krijgen. Dit kan ook een voorteken zijn van ziekteverschijnselen. Maar wat is nu de invloed van de Access Bars® behandeling op deze cellen? Dat zit zo: na een Access Bars® behandeling, worden de ovale cellen weer rond! Daarnaast blijken ook de hersengolven van mensen drastisch te veranderen. Deze gaan namelijk naar dezelfde frequentie van iemand die zen meditatie beoefend. Diep ontspannend dus. Hierdoor reduceert een Access Bars® behandeling zelfs angst- en depressieklachten met wel 85% procent. 

Wat kun je ervaren na de Access Bars® behandeling?

  • Minder beïnvloed worden door je omgeving
  • Kalmer en vrediger voelen
  • Beter slapen
  • Makkelijker keuzes maken
  • Meer energie, meer ruimte in je hoofd 
  • Meer creativiteit, ook in het zien van andere mogelijkheden in je leven
  • Meer gemak op allerlei gebieden in je leven
  • Je fitter voelen, minder kwaaltjes, meer gezondheid van jouw lichaam
  • Makkelijker contact met je (ongeboren) kind
  • Meer vertrouwen, ook in jouw eventuele zwangerschap, geboorte en babytijd

Accessbarsvoorbabys

In de afbeelding hierboven zie je de plekken van de Bars op het hoofd. Ieder gebied staat voor een thema in je leven waar je spanning en overvloedige energie op kunt slaan. Deze plekken worden behandeld met de Access Bars® behandeling.

Access Bars® voor baby’s

Merk je dat jouw baby erg onrustig is en moeite heeft met slapen? Dan kan jouw baby ook een Access Bars® behandeling ontvangen. De plekken die behandeld worden zijn precies dezelfde plekken als bij volwassenen. De behandeling is dus verder ook hetzelfde, alleen veel korter. Daarnaast kan je baby ook lekker bij jou liggen terwijl jij de Bars ontvangt, ook dit werkt vaak heel rustgevend voor jullie beiden! Twee in één, hoeveel fijner kan het nog worden?
Een baby kan erg gevoelig zijn voor alle spanningen en verwachtingen die wij als ouders met ons meedragen. Deze stress kan overslaan op jouw baby. Door de Access Bars® behandeling toe te passen, ontstaat er een diepe ontspanning bij zowel de baby, als bij de ouders. Meer weten over Access Bars® bij baby’s? Lees dan mijn blog: Access Bars® bij baby’s*. 

Een Access Bars® behandeling aanvragen? 

Merk je dat jouw hoofd soms wat overloopt en wel aan een opschoning toe is? Of heb jij een baby die erg onrustig is en slaapproblemen heeft? Dan kan je gerust contact met mij opnemen voor een Access Bars® behandeling. De kosten voor een Access Bars® behandeling zijn €93,- per uur, met iedere 20 minuten extra €31,- (BTW vrijgesteld). Lees meer over mijn tarieven en eventuele vergoedingen*.

Tip; ook erg fijn om kado te geven èn om te ontvangen 🙂 Check hier voor een kadobon.