fbpx

“De sessies bij jou hebben hun werk gedaan! Een paar jaar geleden was dit volledig met me aan de haal gegaan!

Bedankt voor al je lieve aandacht! Ik denk dat ik voorlopig zelf vooruit kan en zo niet dan kom ik heel graag bij je terug!”

Ingrid

“ Na 8 jaar bij ons in bed geslapen te hebben vanwege enge dromen ’s nachts en diverse adviezen van het consultatiebureau, de huisarts, homeopathie en reiki later, zijn we bij Karin terecht gekomen. Onze zoon wilde zo graag mee met het schoolkamp van groep 8 zonder bang te hoeven zijn, dat we graag Engelentherapie wilden uitproberen. Bij toeval (maar dat bestaat niet) kwamen we bij Karin terecht. We waren eerlijk gezegd wel wat sceptisch omdat we het zweverig vonden klinken. Maar Karin stelde onze zoon meteen gerust, en hij onderging ontspannen de behandeling. Met een flesje engelenwater dat hij thuis moest innemen, sliep onze zoon na 4 weken ’s nachts weer in zijn eigen bed, kwam er niet meer uit, en heeft een fantastisch groep-8-kamp gehad. Nu 6 jaar later slaapt hij nog steeds in zijn eigen bed, inmiddels in een studentenhuis. Dus Karin geweldig bedankt om ons kennis te laten maken met Engelentherapie! “

Johanna

“Ik vind het nog steeds moeilijk uitleggen, maar ik zie wat het bij onze dochter van 3,5 doet. Waar ze voorheen nog wel eens last had van een “vol hoofd”, merk je dat een behandeling bij Karin haar rust geeft. Ze oogt meer ontspannen, speelt beter en het zorgt dat ze meer flexibel door de dag gaat.
Een uitkomst!” 

Ellen

Stel je vraag / Meld je direct aan