fbpx

Rite of the Womb

Rite of the womb
“Een paar weken terug mocht ik een rite of the womb healing bij Karin ervaren. Wat was dit een mooie ervaring. De middag is zo ontzettend mooi ingekleed dat het echt een super mooie ervaring wordt. Karin geeft de workshop op een hele fijne liefdevolle manier. Ze is zelf een heel warm liefdevol mens en dat straalt ze ook uit. De middag heeft mij een hele mooie herinnering gegeven en de healing heeft mij ook meer zelfliefde en rust gebracht.”
Yvonne

Nadat je de rite ontvangen hebt kun je je aanmelden op de website als Wombkeeper en mag jij dit geschenk van heling en transformatie doorgeven aan (zoveel mogelijk) andere vrouwen.

Bij Rite of the Womb gaat het om de wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn! In Nederland noemen we het ook wel: Rite van de Baarmoeder. Het is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stijgen. Deze bijzondere workshop staat in het teken van het seizoen/de maanstand van dat moment. De Rite of the Womb is te volgen in de omgeving Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. 

Rite of the Womb

Rite of the Womb duurt één dagdeel: een ochtend, middag of avond en is te volgen in de omgeving Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. We starten altijd met een ceremonie en visualisatie; een soort meditatiemoment waarin we contact maken met jouw voormoeders. In deze meditatie nemen we ook de maanstand en het seizoen mee. We vragen aan onze voormoeders wat we nog te helen hebben en wat we los mogen laten. Als je uit de meditatie komt, schrijf je op papier wat je aan de hand van de ceremonie los wilt laten. Dit gaat vervolgens in vlammen op! Daarna is het zover … Je ontvangt het geschenk van de Rite of the Womb, oftewel Rite van de Baarmoeder. Vanuit de eerdere meditatie neem je nu de vraag mee wat je wil meenemen en wat je in de toekomst wil bekrachtigen. Tijdens dit ritueel zorgen we dat de baarmoeder energetisch wordt geheeld. Door de energie van de inwijding, die zowel een Healing als ook een Blessing is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.

Voor welke vrouwen is het geschikt?

Rite of the Womb kan aan elke vrouw gegeven worden. Bijna alle vrouwen hebben namelijk ooit een kwetsuur opgelopen op vrouwelijk gebied. Denk bijvoorbeeld aan een probleem hebben met zwanger worden, seksueel misbruik hebben meegemaakt, een kind verloren zijn of trauma’s uit familierelaties hebben opgelopen. Ook helpt het bijvoorbeeld bij verloskundigen die zelf nare geboortes hebben meegemaakt in hun werk en de pijn hiervan meedragen, met de angst om dit door te geven op een andere vrouw.

Ben je zwanger? Ook dan ben je van harte welkom. De Rite of the Womb is een zegening voor zowel moeder als kind. Dingen die jij als moeder meedraagt leer je los te laten, zodat het niet wordt doorgegeven op de volgende generatie. Daarnaast heb ik bijvoorbeeld ook al drie keer meegemaakt dat iemand zwanger wilde worden, maar dit steeds niet lukte. Na de Rite of the Womb waren ze binnen één maand zwanger! Ook vrouwen die geen baarmoeder (meer) hebben of (nog niet/niet meer) menstrueren kunnen deelnemen aan de Rite of the Womb. Wil je weten hoe vrouwen de Rite of the Womb ervaren? Lees dan mijn blog: Vrouwenkracht.

Herkomst van Rite of the Womb

Rite of the Womb (Rite van de Baarmoeder) is herkomstig uit Zuid-Amerika. De 13de rite van de Munay Ki is een ritueel voor vrouwen-van heling en bevrijding dat ons herinnert aan deze essentiële waarheid: de baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen … De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs. Wil je meer weten over Rite of the Womb? Lees dan mijn blog: “De Rite of the Womb … Het is tijd!”*.

Deelnemen aan Rite of the Womb?

Zijn er dingen die jij los wilt laten en wil jij in de kracht komen te staan van jouw vrouw-zijn? Neem dan contact met mij op en meld je aan voor het ritueel van Rite of the Womb in de omgeving Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. De kosten zijn € 66,55 per persoon.

Een bijzonder vrouwenuitje?

Heb je een vrijgezellendag, vriendinnendag of werk je aan de teambuilding van vrouwen binnen een bedrijf, in de omgeving Eindhoven, Den Bosch of Tilburg? Dan kan Rite of the Womb (Rite van de Baarmoeder) ook als bijzondere groepsactiviteit gekozen worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact* op.

Bekijk de video hieronder voor meer over de Rite of the Womb.