fbpx

Hoe bereid je een kind voor op een vaccinatie?

Vaccinatie begeleiding
” Nadat we bij Karin de HypnoBirthing cursus hebben gevolgd, heeft Karin ons begeleid in de ondersteuning van de vaccinaties. (Ik weet dat de hulpstoffen van de vaccinaties problemen kunnen geven in het lijf en dit wil ik uiteraard bij mijn kindjes voorkomen.) Karin heeft (daarom) vooraf bekeken of er in het lijf van onze kindjes iets voorbereid moest worden en ook achteraf heeft ze weer gekeken of er nog wat nodig is om eventuele verstoringen te verhelpen. Karin doet dit met veel liefde, geduld en respect naar het kind. Verder legt ze ook heel fijn uit wat haar bevindingen zijn en hoe we dit kunnen aanpakken. Voor iedereen die iets verder nadenkt wat vaccineren betekent zou ik zeker aanraden om contact op te nemen met Karin om je daarin te laten begeleiden. “
Eveline te Winkel

Vaccinatie Begeleiding

Wil jij je kind voorbereiden op een vaccinatie? Dan kan dit prima met behulp van natuurgeneeskunde en homeopathie. Een vaccinatie kan namelijk een hele grote impact hebben op je kind! Het kan dus geen kwaad om het lichaam hier goed op voor te bereiden, om te voorkomen dat je kind verstoringen oploopt. Heeft jouw kind al een vaccinatie gehad en ben je bang dat de verstoringen al opgelopen zijn? Dan kan je met behulp van deze begeleiding de verstoringen alsnog verhelpen. 

Kind voorbereiden op een vaccinatie 

Jouw kind krijgt binnenkort een vaccinatie. Daar wil je hem of haar wel goed op voorbereiden. Zo verklein je de kans dat je kind verstoringen krijgt in het lichaam. Deze voorbereiding doe ik door het systeem van jouw kind door te meten, wat fysiek vaak vrij simpel is.  Je kind krijgt een homeopatische verdunning van de vaccinatie die gaat komen. Zo krijgt het lichaam alvast een kleine trigger, waardoor de vaccinatie zelf makkelijker verwerkt kan worden door het immuunsysteem. Hierdoor wordt de weerstand beter opgebouwd en is er minder kans op bijwerkingen op de korte én de lange termijn. Zo kan je je kind goed voorbereiden op een vaccinatie. Drie weken na de vaccinatie kun je nog een keer langskomen om te kijken of de vaccinatie inderdaad geen verstoringen heeft opgeleverd. Meestal is dit met de voorbereiding niet het geval. Daarnaast kijk ik ook naar de kwaliteit van de vaccinatie. Zit jouw kind in een schema van meerdere vaccinaties? Dan kan ik je kind natuurlijk verder voorbereiden op de vaccinaties die nog gepland staan.  

Mijn kind testen op verstoringen

Heeft jouw kind een vaccinatie gehad – een korte of langere tijd geleden – en heb je jouw kind niet voorbereid op de vaccinatie? Misschien wil je dan wel weten of er verstoringen opgelopen zijn in het lichaam. Dan kan ik de effecten van deze vaccinatie ook testen door middel van de uitgangsprincipes van kinesiologie. Kinesiologie wordt gebruikt als onderzoeksmethodiek, dat te maken heeft met de lichaamsintelligentie. In het Nederlands staat kinesiologie voor ‘spiertest’. Eigenlijk communiceer ik met het systeem van jouw kind, door testbuisjes bij het lichaam te leggen en een spier vast te houden. Op deze manier spoor ik verstoringen in de spieren in het lichaam op, door de spiergroepen te testen op een afwijkende spierspanning. In deze buisjes zitten onder andere vitaminen, mineralen of ziektekiemen, waar de spier op kan reageren met stress. Zo herken ik wat de effecten van de vaccinatie zijn geweest en hoe we deze verstoringen kunnen ontstoren. Dit staat eigenlijk gelijk aan mijn Totaal Balans Therapie, maar dan met de focus op het voorbereiden op een vaccinatie van jouw kind. Lees meer over de Totaal Balans Therapie methode*.  

Doelen van het voorbereiden op een vaccinatie

  • Het systeem van jouw kind zo voorbereiden dat de vaccinatie zo optimaal mogelijk wordt ‘geaccepteerd’ door het lijf.
  • Streven naar een zo optimaal mogelijke opbouw van het gehele immuunsysteem.
  • Streven naar zo min mogelijk vervelende bijwerkingen, zowel voor de korte als langere termijn.

Begeleiding bij vaccineren voor volwassenen

Niet alleen kinderen kunnen voorbereid worden op een vaccinatie. Dit geldt ook voor volwassenen! Zelfs wanneer je nog voor de keuze staat of je wel of niet gevaccineerd wilt worden, dan kan ik je daarbij helpen. Het belangrijkste is dat jij een bewuste keuze maakt, waar je zelf achterstaat. Wij bekijken je immuunsysteem, om te kijken welke keuze de grootste bijdrage zal leveren voor jou. Natuurlijk is geen één lichaam gelijk. Daarom zal de behandeling altijd op maat gemaakt worden. 

Ik wil begeleiding! 

Een vaccinatie is niet niks en kan een grote impact op je lichaam hebben. Daarom kan ondersteuning bij het vaccineren nooit kwaad. Wil jij graag begeleiding bij de vaccinatie van jouw kind of van jezelf? Neem dan contact* met mij op. Weet je nog niet of de vaccinatie een goede beslissing is voor jou? Dan kunnen we hier samen over sparren. De kosten voor de vaccinatiebegeleiding zijn 93 euro per uur, iedere 20 min extra 31 euro (BTW vrijgesteld). Lees meer over de tarieven en eventuele vergoedingen*.