fbpx

Access Consciousness™

Verbale Tools

Verbale tools ontvangen

“Ik ga iedere maand langs bij Karin voor de Bars dit brengt voor mij rust en ruimte in mijn hele systeem . Ook heb ik erg veel aan de verbale processen die tijdens een bars sessie gedaan worden .
Ook tijdens een telefonisch consult worden deze verbale processen gebruikt , deze zijn passend naar wat ik op dat moment nodig heb. De opnames hiervan beluister ik in de dagen / weken erna en dat ruimt zo veel van mijn spanningen op. Er zijn zoveel mogelijkheden in en met access om de dingen waar we onszelf in vast zetten weer te openen. Dankbaar dat Karin Bars en Access in mijn leven bracht ! En wat is er nog meer mogelijk ????? 😍”

Elke

Access Consciousness™ Verbale Tools; vragen stellen en ontvangen van clearings.
Hoe zou het zijn om daadwerkelijk de zaadjes van jouw probleem uit de grond te trekken? Door dingen waar jij tegenaan loopt en waar jij maar over blijft malen, eens aan te pakken? Dat kan met behulp van de Access Consciousness™ Verbale Tools. Deze praktische en pragmatische methode vanuit de Access Consciousness™ werkt vaak verbluffend snel. 

Access Consciousness™ Verbale Tools

Access Consciousness™ heeft meerdere tools. Zo heb je op mijn website al kunnen lezen over de Access Bars® op het hoofd, maar ook over processen voor het lichaam. Toch is er ook nog een andere manier om jouw gedachten tot rust te brengen. Namelijk met de Verbale Tools van Access Consciousness™. Oftwel, het stellen van vragen en het ontvangen van clearings. Zijn er bepaalde gedachten of patronen waar je maar in blijft hangen en merk je dat dit jouw dagelijkse leven beïnvloedt? Dan is het tijd om jouw gedachten op te schonen. In een gesprek (live of telefonisch) gaan we aan de slag met jouw beperkende gedachten, conclusies, verwachtingen, aannames en projecties. 

Hoe werken de Access Consciousness™ Verbale Tools?

Verbale processen van Access Consciousness™ kunnen jou helpen bij beperkende gedachten die je misschien al een langere tijd hebt en die maar terug blijven komen. Met deze methode halen we als het ware de energie omhoog die aan het ‘probleem’ gekoppeld zit en die de beperkende gedachten in stand houdt. Deze energie lossen we op met behulp van het stellen van vragen of het uitspreken van de clearingstatementde zogenaamde verbale processen van Access Consciousness™. 

De verbale tools 

Tijdens deze sessie stel ik voornamelijk vragen. Het gaat er niet om of jij het antwoord weet op deze vragen en ik kan je deze antwoorden ook niet geven. De antwoorden zullen komen vanuit jezelf. Het gaat erom dat jij anders naar bepaalde zaken leert kijken en de energie van jouw gedachten en patronen los kunt laten. We willen je rationale verstand omzeilen. Als je met je rationale verstand je problemen kon oplossen, dan had je deze allang opgelost! We doen niets anders dan denken over onze problemen. Dat is ondertussen juist hetgeen dat het in stand houdt. Dat altijd maar malen, nadenken en ratelen … Het is een rechtlijnige manier van denken. Terwijl er veel meer is dan dat! Door het stellen van vragen kun je deze deuren openen. Alleen door de vraag te stellen, zonder zelfs nog het antwoord te weten. Dus alleen al de vraag: wat anders dan dit is er mogelijk? En is dit probleem wel van jou? Ons lichaam is een groot waarnemend orgaan, waarbij we soms meer invloeden binnenkrijgen dan nodig. Hier kun je dan weer over gaan piekeren. Dit geven we bijvoorbeeld door middel van de Access Consciousness™ Verbale Tools terug met bewustzijn, wat vaak al voor veel verlichting zorgt.   

Wat leveren Access Consciousness™ Verbale Tools op?

De Access Consciousness™ Verbale Tools zorgen ervoor dat je onderliggende patronen aanpakt. Je leert anders naar dingen te kijken en dingen los te laten. Ik kan je verbaal informatie helpen ontdekken, maar ook vragen stellen, om informatie bij jou naar boven te halen. Informatie waar je verder mee kunt. Deze verbale tools kun je meenemen bij terugkerende problemen. Door deze tools toe te passen leer je om je rationale verstand heen te werken en deze gedachten opnieuw los te laten.  

Verbale tools combineren met Access Bars®

Het kan zijn dat je merkt dat je gedachten invloed hebben op je lichaam en geest. Dan is het ook een mogelijkheid om Access Consciousness™ Verbale Tools te combineren met de Access® Bars. Eigenlijk kijk ik per persoon wat er bij je past en waar jij behoefte aan hebt. Het is daarom ook geen probleem om meerdere behandelingen te combineren.

Access Consciousness™ Verbale Tools sessie

Zijn er bepaalde gedachten en patronen die je los wilt laten, waar je wat ondersteuning bij kunt gebruiken? Neem dan contact* op voor een Access Consciousness™ verbale tools sessie. De kosten zijn €93,- per uur, met iedere 20 minuten extra €31,- (BTW vrijgesteld). Lees hier meer over de tarieven en eventuele vergoedingen*.