fbpx

Natuurgeneeskunde

Groeien, opbloeien en voluit leven!

Hartenwens Natuurgeneeskunde

Totaal Balans Therapie

Met Totaal Balans Therapie kan de energie van mensen weer in balans worden gebracht om zo bij te dragen aan een gezond en volwaardig leven. De methode is gebaseerd op de principes van de kinesiologie.
Hartenwens Natuurgeneeskunde

Vaccinatie Begeleiding

Voor wie zichzelf en/of haar kindje met natuurgeneeskunde wil voorbereiden op vaccinaties. Check voor en na het immuunsysteem en kies voor een voorbereiding op maat zodat de vaccinaties optimaal door het lichaam kunnen worden verwerkt.

Hartenwens Natuurgeneeskunde

Aquarius Angels® Healing

Met behulp van mijn vingertoppen breng ik de energie van de Aquarius Angels® over naar bepaalde plekken van het lichaam. Op dat moment start de heling vanuit de engelen.
Hartenwens Natuurgeneeskunde

Rite of the Womb

Een vrouwenritueel wat tevens een heling is, aangeboden in workshopvorm. Het brengt jouw vrouwelijke energie meer in balans wat jouw gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde zal vergroten.

Totaal Balans Therapie

Breng je energie weer in balans en leef een gezond en volwaardig leven

De Totaal Balans Therapie methode is gebaseerd op de principes van de kinesiologie. Dit is de leer van de spieren, met een samenhang tussen meridianen en organen. Verstoringen kunnen worden opgespoord door spiergroepen te testen op een afwijkende spierspanning. Op dezelfde wijze worden ook chakra disbalans, emotionele blokkades, chemische verstoringen, ziektekiemen en voedingstekorten opgespoord.

Kinesiologie wordt gebruikt als onderzoeksmethodiek. Dit heeft te maken met de lichaamsintelligentie. Het lichaam voelt, signaleert, registreert en reageert op o.a. voeding, nachtrust, beweging, werkdruk, spanning en gedachten.
Totaal Balans Therapie is een methode die zich onderscheidt van de andere kinesiologische systemen, omdat het de mogelijkheid biedt om veel verschillende therapievormen te combineren.

De doelstelling

 • Met behulp van spiertesten opsporen van de oorzaken van een klachtenbeeld. Dit vanuit een holistische mensvisie, dat wil zeggen dat er aandacht is voor zowel lichamelijke, emotionele/psychische als sociale factoren.
 • De gevonden disbalans positief beïnvloeden door middel van natuurlijke hulpmiddelen/methodieken.
 • Het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleren.
 • De (oude) energieblokkades opruimen waardoor de balans stabieler wordt en lichamelijke en emotionele klachten afnemen.

Heb jij of heeft jouw kindje last van:

 • Slaapproblemen / Onrust
 • Voedingsproblemen / Allergie en (voedsel) intoleranties
 • (Onbegrepen) huilen
 • Buikpijn / Darmkrampen / Obstipatie / Diarree / Bedplassen
 • Terugkerende oorontstekingen / Chronische verkoudheid / Astma
 • Huidproblemen (bijv. jeuk, eczeem, waterwratjes)
 • Moeheid / Hoofdpijn / Concentratieproblemen
 • Emotionele (gedrags)problemen zoals faalangst
Totaal balans therapie

“ De sessies bij jou hebben hun werk gedaan! Een paar jaar geleden was dit volledig met me aan de haal gegaan!

Bedankt voor al je lieve aandacht! Ik denk dat ik voorlopig zelf vooruit kan en zo niet dan kom ik heel graag bij je terug! ”

Ingrid

Vaccinatie begeleiding
” Nadat we bij Karin de HypnoBirthing cursus hebben gevolgd, heeft Karin ons begeleid in de ondersteuning van de vaccinaties. (Ik weet dat de hulpstoffen van de vaccinaties problemen kunnen geven in het lijf en dit wil ik uiteraard bij mijn kindjes voorkomen.) Karin heeft (daarom) vooraf bekeken of er in het lijf van onze kindjes iets voorbereid moest worden en ook achteraf heeft ze weer gekeken of er nog wat nodig is om eventuele verstoringen te verhelpen. Karin doet dit met veel liefde, geduld en respect naar het kind. Verder legt ze ook heel fijn uit wat haar bevindingen zijn en hoe we dit kunnen aanpakken. Voor iedereen die iets verder nadenkt wat vaccineren betekent zou ik zeker aanraden om contact op te nemen met Karin om je daarin te laten begeleiden. “
Eveline te Winkel

Vaccinatie Begeleiding

Je kunt je baby met behulp van natuurgeneeskunde en homeopathie voorbereiden op een vaccinatie. Ook kun je checken of eerder toegediende vaccinaties een probleem opleveren en hoe je dit op kan lossen.

Dit zijn geen wetenschappelijk bewezen methodes maar wel werkzaam gebleken in de dagelijkse praktijk en ervaring van ouders! Wil je hier meer over weten, bekijk dan dit filmpje: het ‘Ontstoren van vaccinaties, wat is dat? en neem contact met me op.

De doelstelling

 • Het systeem zo voorbereiden dat de vaccinatie zo optimaal mogelijk wordt ‘geaccepteerd’ door het lijf.
 • Streven naar een zo optimaal mogelijke opbouw van het gehele immuunsysteem
 • Streven naar zo min mogelijk vervelende bijwerkingen, zowel voor de korte als langere termijn

Kosten voor deze Vaccinatie begeleiding

€ 90 per uur, iedere 20 min extra 30 euro.

Aquarius Angels® Healing

Deze nieuwe vorm van heling, vanaf 21 december 2012 beschikbaar, is voor de meeste mensen een hele prettige en geschikte methode. Het werkt volledig energetisch met de helende energie van de Aquarius Angels®. Dit zijn de engelen die voor de heling van de mensheid zorgen in dit nieuwe tijdperk. Deze engelen zijn er voor ons allen om ons te helpen op onze weg hier op aarde, ze zijn er altijd en overal ook voor jou. We moeten ze echter wel vanuit onze vrije wil om hulp vragen. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van deze vorm van heling plaatsvinden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je komt met een klacht of probleem bij mij in de praktijk. Dit kan zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak zijn. Per behandeling kan er 1 doel gesteld worden.
Met behulp van mijn vingertoppen breng ik de energie van de Aquarius Angels® over naar bepaalde plekken van het lichaam. Op dat moment start de heling vanuit de engelen. Ik geef alleen de energie door via mijn vingers.
Het kan zijn dat je tijdens deze behandeling dingen waarneemt, maar dit hoeft absoluut niet zo te zijn en het zegt ook verder niets over de werkzaamheid van de heling. Tijdens de behandeling kan er ook informatie via mij doorkomen en dit bespreken we dan, samen met jouw ervaringen, na.

De daadwerkelijke behandeling duurt maar kort maar is erg effectief en werkt nog 4 weken door.

Je krijgt een flesje Lastral mee, dit is een remedie die ik tijdens de behandeling voor je maak met behulp van de engelenenergie van de behandeling. De bedoeling is dat je deze 4 weken inneemt, dit creëert een soort ‘tijdsvak’, in die periode ben je makkelijk bereikbaar voor de engelen om mee te werken. Gedurende deze weken zul je een veranderingsproces ervaren, dit kan zowel via het bewuste als onbewuste plaatsvinden (bijvoorbeeld via dromen).

Voor wie is het geschikt?

Voor een ieder die de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gezondheid.
De engelen kunnen dan met je werken.

Baby’s en Kinderen tot 7 jaar worden altijd via de ouder behandeld, tussen de 7 en 12 jaar kunnen ze zelf kiezen of zij of de ouder de behandeling ontvangt. Er kan, uiteraard, alleen met deze kinderen gewerkt worden als ze hier zelf toestemming voor geven.

Vanaf 12 jaar worden kinderen altijd zelf behandeld.

Zwangeren: ook voor zwangeren is dit een geschikte manier van werken. Het kan je helpen om bijvoorbeeld de veranderingen in je lichaam makkelijker te integreren of om je eigen geboortetrauma te helen.

Hoe vaak?

Voor 70% van de klachten/problemen is 1 sessie afdoende, soms is een 2e nodig op hetzelfde thema.
Na de periode van 4 weken kan je er dan voor kiezen om nog een stapje verder te zetten in je ontwikkeling en voor een nieuwe behandeling komen of het er even bij te laten.

Kosten voor deze Aquarius Angels® Healing sessie

€ 45 per 30 min

Aquarius Angels® Healing

“ Na 8 jaar bij ons in bed geslapen te hebben vanwege enge dromen ’s nachts en diverse adviezen van het consultatiebureau, de huisarts, homeopathie en reiki later, zijn we bij Karin terecht gekomen. Onze zoon wilde zo graag mee met het schoolkamp van groep 8 zonder bang te hoeven zijn, dat we graag Engelentherapie wilden uitproberen. Bij toeval (maar dat bestaat niet) kwamen we bij Karin terecht. We waren eerlijk gezegd wel wat sceptisch omdat we het zweverig vonden klinken. Maar Karin stelde onze zoon meteen gerust, en hij onderging ontspannen de behandeling. Met een flesje engelenwater dat hij thuis moest innemen, sliep onze zoon na 4 weken ’s nachts weer in zijn eigen bed, kwam er niet meer uit, en heeft een fantastisch groep-8-kamp gehad. Nu 6 jaar later slaapt hij nog steeds in zijn eigen bed, inmiddels in een studentenhuis. Dus Karin geweldig bedankt om ons kennis te laten maken met Engelentherapie! “

Johanna