fbpx

Rite of the Womb

Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn!! 

 

De Rite van the Womb is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moeder-schoot van creatie in natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen… Deze bijzondere workshop staat in het teken van het seizoen/de maanstand van dat moment.

 

We starten altijd met een ceremonie en visualisatie rondom dit thema. Daarna zul je het geschenk van de Rite van the Womb (baarmoeder) ontvangen. Door de energie van de inwijding, die zowel een Healing als ook een Blessing is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.

 

De Rite van the Womb is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moeder-schoot van creatie in natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen… Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn!! 

 

De 13de rite van de Munay Ki is een ritueel voor vrouwen-van heling en bevrijding dat ons herinnert aan deze essentiële waarheid: De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen…De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee… Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag her-inneren wie ze werkelijk is…Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

 

Ben je zwanger? Ook dan ben je van harte welkom, de Rite is dan een zegening voor zowel moeder als kind. Ook vrouwen die geen baarmoeder meer hebben of (nog niet/niet meer) menstrueren kunnen deelnemen.

 

Kosten
€44,-

 

Ook heel bijzonder als activiteit op vrijgezellendag, vriendinnendag, teambuilding e.d.
Neem daarvoor contact met me op voor de mogelijkheden.

 

 

Rite of the womb
“Een paar weken terug mocht ik een rite of the womb healing bij Karin ervaren. Wat was dit een mooie ervaring. De middag is zo ontzettend mooi ingekleed dat het echt een super mooie ervaring wordt. Karin geeft de workshop op een hele fijne liefdevolle manier. Ze is zelf een heel warm liefdevol mens en dat straalt ze ook uit. De middag heeft mij een hele mooie herinnering gegeven en de healing heeft mij ook meer zelfliefde en rust gebracht.”
Yvonne

Nadat je de rite ontvangen hebt kun je je aanmelden op de website als Wombkeeper en mag jij dit geschenk van heling en transformatie doorgeven aan (zoveel mogelijk) andere vrouwen.