fbpx

GRATIS

Ontspannen……..mooi gezegd. Vaak niet makkelijk om te doen.
Toch broodnodig, zeker als er veel van je gevraagd wordt. Je werk met een gezin combineert, zwanger wil worden (wat wellicht niet meteen lukt) of momenteel zwanger bent! Als je er niet toe komt om echt te ontspannen in je dagelijks leven kan je stress gedurende deze periode behoorlijk oplopen. Dit zorgt voor vermoeidheid, allerlei lichamelijke kwaaltjes en minder gemak en plezier in je leven. En voor wie ook nog eens zwanger is op dit moment geldt dat je natuurlijk niet oververmoeid of vol stress je zwangerschap/bevalling in gaan. Moeilijk om vanuit hier een kalme ontspannen geboorte te ervaren.

Maar er is een oplossing.

Wanneer jij besluit om dagelijks 10 minuutjes te besteden aan het beluisteren van deze geluidsopname, zal je gegarandeerd binnen twee weken meer rust in je hoofd, lijf en dus leven ervaren.
Je zult merken dat iedere keer dat je naar deze opname luistert je jezelf kalmer en prettiger zal voelen, beter in je lijf en meer in het nu. Dit komt doordat je endorfines aanmaakt en als je zwanger bent geniet je baby daar ook van mee.
Dus wil jij ook meer kunnen genieten, je zorgeloos en uitgerust voelen?

Start dan nu met luisteren naar de ontspanningsoefening die ik speciaal hiervoor heb opgenomen, je hoeft er dus niet eens voor naar mijn praktijk te komen en kunt er over 5 minuutjes mee aan de slag.

Vul het formulier in om jouw welverdiende RUST te ontvangen. Daarnaast ontvang je in de loop van de weken nog meer waardevolle informatie en hulp via mail.