fbpx

Kosten en tarieven

Tarieven per 1 januari 2023

Cursus HypnoBirthing®: 385 euro per stel.

Access Consciousness™ 90 euro per uur, iedere 20 min extra 30 euro.

Natuurgeneeskundige consulten  (incl Aquarius Angels® Healing) 90 euro per uur, iedere 20 min extra 30 euro.

Rite of the Womb ceremonie 55 euro

Bars Class 300 euro, 150 euro voor herhalers en 16 + 17 jarige, kosteloos voor jouw kind tm 15 jaar

Prive-begeleiding in je zwangerschap en prive-cursussen: prijs op aanvraag.

Workshop Zorgeloos Bevallen 87 euro per stel.

Ouderschapscursus Relaxte Babytijd 39,90 euro per persoon.

Verhindering en/of afmelding

Bij verhindering binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt (het afgesproken) consult in rekening te brengen. Bij afmelding i.v.m. coronaklachten tijdelijk 45 euro per afspraak.
Bij afmelding binnen 2 weken voorafgaand aan een cursus HypnoBirthing® wordt het inschrijfgeld a €175,- in rekening gebracht. Bij afmelding binnen 48 uur voorafgaand aan de cursus en/of gedurende de cursus wordt het hele bedrag in rekening gebracht.
Bij afmelding binnen 2 weken voorafgaand aan de workshop Access Bars® wordt €100,- onkosten in rekening gebracht. Bij afmelding binnen 48 uur voorafgaand aan de workshop en/of gedurende de workshop wordt het hele bedrag in rekening gebracht.

Vergoedingen

De kosten worden door een groot aantal zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Uitzondering hierop is de Aquarius Angels®Healing. De voorgeschreven middelen worden soms vergoed. Dit is afhankelijk van je polis en kan je het beste bij je eigen verzekering navragen. Vermeld dan de onderstaande gegevens.

Kamer van Koophandel

Inschrijfnummer 17251854

 

Professionalisering

VBAG

Lid van de V.B.A.G.

Ik ben lid van de beroepsvereniging V.B.A.G.
De V.B.A.G. garandeert dat de leden aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen met betrekking tot vooropleiding, beroepsopleiding en praktijkvoering. Meer informatie hierover op www.vbag.nl – Licentienummer: 2050302 A

 

RBCZ logo payoff

Aangsloten bij de RBCZ

Verder ben ik aangesloten bij de RBCZ. Naast registratie en certificatie van HBO opgeleide therapeuten biedt deze stichting kwaliteitsbewaking op gebied van scholing, praktijkvoering en zorgvuldig handelen en een tuchtregeling. Meer informatie op www.RBCZ.nu – Licentienummer: 910961R

HypnoBirthing international

Certificering HypnoBirthing® Institute America

Ik heb mijn certificaat van HypnoBirthing® ontvangen via het HypnoBirthing® Institute America. Dit geeft je de garantie dat ik werk volgens de hoge standaardeisen van de grondlegster van de methodiek. Voor meer info kijk op www.hypnobirthing.com.

 

HypnoBirthing NL

Actief lid NVHBC

Daarnaast ben ik actief lid van De Nederlandse Vereniging voor HypnoBirthing® Cursusleiders (NVHBC). Het doel van deze vereniging is het bieden van een kwalitatief en kwantitatief hoogwaardige cursus door de gecertificeerde cursusleidsters aangesloten bij deze vereniging. Sinds 2016 vergoeden diverse verzekeraars de cursus gedeeltelijk indien de docente is aangesloten hierbij.