fbpx

Aquarius Angels® Healing

Aquarius Angels® Healing

“ Na 8 jaar bij ons in bed geslapen te hebben vanwege enge dromen ’s nachts en diverse adviezen van het consultatiebureau, de huisarts, homeopathie en reiki later, zijn we bij Karin terecht gekomen. Onze zoon wilde zo graag mee met het schoolkamp van groep 8 zonder bang te hoeven zijn, dat we graag Engelentherapie wilden uitproberen. Bij toeval (maar dat bestaat niet) kwamen we bij Karin terecht. We waren eerlijk gezegd wel wat sceptisch omdat we het zweverig vonden klinken. Maar Karin stelde onze zoon meteen gerust, en hij onderging ontspannen de behandeling. Met een flesje engelenwater dat hij thuis moest innemen, sliep onze zoon na 4 weken ’s nachts weer in zijn eigen bed, kwam er niet meer uit, en heeft een fantastisch groep-8-kamp gehad. Nu 6 jaar later slaapt hij nog steeds in zijn eigen bed, inmiddels in een studentenhuis. Dus Karin geweldig bedankt om ons kennis te laten maken met Engelentherapie! “

Johanna

Aquarius Angels® Healing is een relatief nieuwe vorm van heling, die vanaf 21 december 2012 beschikbaar is. Dit is voor de meeste mensen een hele prettige en geschikte methode, die volledig energetisch werkt met de helende energie van de Aquarius Angels®. Dit zijn de engelen die voor de heling van de mensheid zorgen in dit nieuwe tijdperk. Deze engelen zijn er voor ons allen om ons te helpen op onze weg hier op aarde. Ze zijn er altijd en overal, ook voor jou. We moeten ze echter wel vanuit onze vrije wil om hulp vragen. Dit kan met behulp van Aquarius Angels® Healing plaatsvinden.

Aquarius Angels® Healing: hoe gaat het in zijn werk?

Bij Aquarius Angels® Healing kom je met een klacht of probleem bij mij in de praktijk. Dit kan zowel op fysiek, sociaal, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak zijn. Per behandeling kan er 1 doel gesteld worden. Wil je antwoord op een vraag, heb je een specifiek doel of heb je een probleem waar je een antwoord op wilt? Is er iets dat je op wilt lossen of is er een moeilijke beslissing die je moet nemen? Dan gaan wij tijdens deze sessie op zoek naar het antwoord. Met behulp van mijn vingertoppen breng ik de energie van de Aquarius Angels® over naar bepaalde plekken van het lichaam. Op dat moment start de Aquarius Angels® Healing. Ik geef alleen de energie door via mijn vingers.

De inhoud van de Aquarius Angels® Healing

Het kan zijn dat je tijdens de Aquarius Angels® Healing dingen waarneemt, maar dit hoeft absoluut niet zo te zijn. Het zegt ook verder niets over de werkzaamheid van de heling. Tijdens de behandeling kan er ook informatie via mij doorkomen, wat we vervolgens samen met jouw ervaringen nabespreken. De daadwerkelijke Aquarius Angels® Healing duurt maar kort (een halfuur tot max. 3 kwartier), maar is erg effectief en werkt nog 4 weken door. Na de behandeling krijg je een flesje Lastral mee. Dit is een remedie die ik tijdens de behandeling voor je maak met behulp van de engelenenergie van de behandeling. Maak je geen zorgen, dit is geen gevaarlijke substantie. In de praktijk is dit water met een beetje alcohol, waarbij ik de engelen vraag hun energie erin te stoppen. De bedoeling is dat je deze remedie 4 weken lang inneemt. Dit creëert een soort ‘tijdsvak’. In deze periode ben je makkelijk bereikbaar voor de engelen om mee te werken. Gedurende deze weken zal je een veranderingsproces ervaren, dat zowel via het bewuste als onbewuste plaats kan vinden (bijvoorbeeld via dromen).

Voor wie is het geschikt?

De Aquarius Angels® Healing is geschikt voor eenieder die de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gezondheid. Alleen op deze manier kunnen de engelen met je werken. Baby’s en kinderen tot 7 jaar worden altijd via de ouder behandeld. Tussen de 7 en 12 jaar kunnen de kinderen zelf kiezen of zij zelf of de ouder de behandeling ontvangt. Er kan, uiteraard, alleen met deze kinderen gewerkt worden als de ouders en zijzelf hier toestemming voor geven. Vanaf 12 jaar worden de kinderen altijd zelf behandeld. Ook voor zwangere vrouwen is Aquarius Angels® Healing een geschikte manier van heling. Het kan je helpen om bijvoorbeeld de veranderingen in je lichaam makkelijker te integreren of om je eigen geboortetrauma te helen.

Hoe vaak moet de Aquarius Angels® Healing plaatsvinden? 

Het is verschillend per persoon hoe vaak een Aquarius Angels® Healing plaats moet vinden. Voor 70% van de klachten/problemen is 1 sessie voldoende, maar soms is een 2e nodig voor hetzelfde thema. Na de periode van 4 weken kan je ervoor kiezen om nog een stapje verder te zetten in je ontwikkeling en voor een nieuwe behandeling komen of het er even bij te laten.

Een Aquarius Angels® Healing sessie laten doen?

Loop je met een bepaalde vraag, probleem of is er een beslissing die je moet maken? Dan kan deze heling je weleens het antwoord geven waar je naar op zoek bent. Neem contact* met mij op en plan een Aquarius Angels® Healing sessie. De kosten zijn 93 euro per uur, iedere 20 min extra 31 euro (BTW vrijgesteld). Lees de verdere tarieven hier*.

Tip: ook heel fijn om kado te geven èn te krijgen 😇 Check hier voor een kadobon.