fbpx
Bars voor baby's
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Access Bars bij baby’s, verbluffend eenvoudig, maar hoe werkt dat?

Babycafé Den Bosch | Loslaten

Heb jij een onrustig kindje? Zijn de nachten erg gebroken? Zou je wel wat meer ruimte willen ervaren?
Wat als Access Bars bij baby’s jullie verder kunnen helpen?

Lees er hieronder meer over of klik meteen door naar dit filmpje (een kleine 4 minuten) waarin ik je meer vertel over de mogelijkheden met Access Bars bij baby’s, maar ook mama’s.

Misschien heb je op social media al eens dit plaatje voorbij zien komen?

Accessbarsvoorbabys

De Bars zijn, zoals je hier kunt zien zijn plekken op je hoofd die zowel volwassenen als baby’s hebben. Ieder gebied staat voor een thema in je leven waar je spanning en overvloedige energie op kunt slaan. En bij een baby is daar zeker ook de projectie van ons als ouders een belangrijk onderdeel van. Wij hebben immers altijd allerlei verwachtingen, bewust of onbewust van onze kinderen.
Daar komt nog bij dat onze baby’s supergevoelig zijn voor alles wat wij ze voorleven, vertellen maar ook voor alles wat we niet uitspreken maar wel denken of ervaren.

Je baby heeft nog geen kritische mind en neemt alles ‘over’ van de omgeving

Dit kan veroorzaken dat er allerlei zaken spelen bij jouw baby, die eigenlijk niet van hem of haar zijn, maar die wel van invloed zijn op zijn/haar gedrag. En daarmee ook weer op jou en je partner! En zo kan de vicieuze cirkel dan rond zijn.
Door het zacht aanraken van de diverse punten kan je baby alle overtollige energie en stress op deze gebieden loslaten. Iets wat jouw baby helemaal zelf doet, we helpen hem of haar alleen door de punten aan te raken.

Een verbluffend eenvoudige methode, die ook door ouders zelf toegepast kan worden.

En een hele zachte methode die vaak meteen meer rust en ruimte geeft voor jouw kindje en daarmee voor jullie als ouders, precies waar je nu behoefte aan hebt ☺️
Je kindje kan het zelf ontvangen of via jou. Jij gaat dan lekker liggen met je kleintje op je borst en hij/zij gaat dan als het ware automatisch mee in het proces als jij de Bars ontvangt. Hoe gaaf is dat? Twee behandelingen in één!

Voor de meeste mensen (en baby’s) is de behandeling heel ontspannen, je hoeft alleen maar achterover te liggen en te ontvangen. Hoe kan het nog makkelijker?

Wat kan je bereiken met Access Bars bij baby’s?

Vanalles en nog wat. Ik merk vaak diepe ontspanning bij zowel baby als vader en moeder, want ook vaders kunnen natuurlijk een sessie ontvangen en mee profiteren hiervan.
Daarna is er vaak veel meer ruimte voor verandering mogelijk omdat alle ‘fuss’ weg is genomen.

Deze moeder omschreef het zo:

“Hoe het precies werkt kan ik niet uitleggen maar wel dat het voor mij en mijn dochter superontspannend werkte. Sinds die sessie slaapt ze ook veel rustiger, een zegen voor iedere jonge moeder” Suze

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hier vind je meer info over het Babycafé waarin ik je graag meer leer over de mogelijkheden van Access Bars® bij baby’s.
De bijeenkomst in het babycafé is al geweest, je kunt hier de opnames terugkijken via de besloten facebookgroep of lees hier een informatief artikel Access Bars zijn.

Maar je bent uiteraard ook van harte welkom in mijn praktijk om het zelf of met je baby samen te komen ervaren 😀 Ook heerlijk aan het eind van je zwangerschap bijvoorbeeld of in je kraamtijd. In die situaties kan ik ook bij je aan huis komen voor een behandeling.

Heb je vragen, zoek me op of stel ze hieronder.

Zelf al ervaringen met Access Bars® in je zwangerschap of daarna met je baby? Hoe fijn kan het zijn die hieronder te delen met anderen?

Archief

Categorieën

2 Reacties

 1. Marieke

  Op meerdere momenten de afgelopen periode heb ik erg veel gehad aan de Bars die Karin mij gegeven heeft. Tijdens mijn zwangerschap vooral veel ontspanning en ‘t loslaten van allerlei overtuigingen die me in de weg zaten. Ik ben toen zelf de Bars gaan leren en geef het nu wekelijks aan mijn oudste dochter (ze vraagt er vaak zelf om). Het helpt haar om alle prikkels van de dag goed te verwerken en lekker te slapen. Hopelijk kan het ook een bijdrage zijn voor anderen! Super bedankt Karin voor alles waar je ons mee geholpen hebt!

  Antwoord
  • karin

   Dank voor je fijne feedback!
   En hoe fijn dat het zo’n mooie bijdrage ook is voor je dochter hè?! En daarmee ook weer voor jou en je partner natuurlijk 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *