fbpx
Access Bars® waarom zou ik dat leren
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Access Bars® waarom zou ik dat in hemelsnaam leren?

Slapen

Er zijn 32 punten op je hoofd die door zachte aanrakingen alles kunnen veranderen in je leven! Access Bars

Zo’n beetje dagelijks zag ik wel een dergelijke kreet voorbij komen, vaak met plaatjes van de desbetreffende punten erbij.
Waarom zou ik dit in godsnaam moeten leren? Weer iets met ‘punten’ op je hoofd, ik heb al zoveel tools geleerd die ik in kan zetten in mijn praktijk….

Kortom ik had er geen trek in.

Toch bleef het mijn pad doorkruisen….Access Bars

Ik was in die tijd druk met een online business-programma en ook daar kwam het voorbij.
Of, om precies te zijn, de verbale tools van Access Consciousness®

Hey dàt was iets wat me enorm aansprak en waar ik meteen voor mezelf mee aan de slag ging. En jeetje het werkte; die gekke zinnetjes (ofwel de clearing-statement, lees hier meer erover) hielpen mij o.a. om los te komen van vastgezette gedachtepatronen. Ik werd steeds enthousiaster 🙂

Tijd voor een live training ….en toen bleek  het leren van de Bars® een voorwaarde te zijn hiervoor.


Denken ze nu echt dat ik dit na vandaag allemaal weet?

Okay geen probleem natuurlijk, dus op naar de ééndaagse Access Bars®Workshop

Op die dag was ik vooral overdonderd door de grote hoeveelheid info die ik kreeg. 32 punten, hoe moest ik dit ooit allemaal reproduceren?

Gelukkig ontdekte ik dat ik het helemaal niet rationeel allemaal hoefde te begrijpen. En ook dat ik het nooit verkeerd kon doen, wat fijn 🙂 hoe vaak leer je iets wat je niet fout kan doen?

En je mocht gewoon altijd de instructiekaart erbij houden, bleek zelfs dat ook de gevorderden dat nog steeds deden.


Ik hoor je denken; maar wat doet het dan precies?

Voor mij is als een frisse wind die door mijn hoofd waait en alles meeneemt wat mij niet meer dient. Zonder dat ik daar iets over hoeft te vertellen aan degene die behandeld.  Dat mag wel overigens en dan komen die gekke zinnetjes weer uit de kast (clearing statement)

Je ligt gewoon heerlijk relaxed in een lekkere tuinstoel terwijl je zacht wordt aangeraakt op je hoofd. Ik val zelf regelmatig in slaap, of ja misschien is het niet echt slapen maar meer een staat tussen slapen en waken in. Waarin ik me nog wel bewust ben van dat ik daar lig maar mijn hoofd heel kalm voel worden.

Alleen dát al is natuurlijk heerlijk in ons vaak hectische leven.

En er is nog zoveel meer mogelijk

Dat is hoe ik het meestal ervaar, meestal want iedere sessie is weer anders. En ieder persoon ervaart het ook weer anders blijkt.

Het gave is voor mij dat ik na zo’n behandeling weer veel vrijer kan denken, me optimistischer voel. Maar ook lichamelijk doet het me goed, ik slaap bijvoorbeeld altijd heel lekker nadat ik de Bars® heb ontvangen. En als ik bijvoorbeeld eens flink verkouden ben dan lijkt dat wonderbaarlijk veel sneller over te zijn hoe fijn is dat?

Maar ook voor mijn omgeving is het een geschenk. Mijn kinderen studeren makkelijker, mijn partner verzet bergen na de Bars® en mijn dementerende moeder is ineens een paar uur weer veel helderder.
En ook in mijn praktijk zet ik het dagelijks in, zelfs bij de allerkleinsten voor wie de wereld soms erg overweldigend is.

Iets voor jou?

Je kan er van alles van vinden, verwachten en over bedenken… En de enige manier om te ervaren of het bij je past is gewoon zelf eens een sessie ontvangen. Bij deze nodig ik je dan ook van harte uit in mijn praktijk te komen.
Daarnaast kan je ook een introductie-class volgen of (check de agenda of informeer even) en voor degenen die net als ik gewoon voor sommige dingen gáán, je aanmelden voor de ééndaagse workshop Access Bars® 🙂

Wat kies jij?

Vragen of al ervaring met ontvangen/geven van Access Bars? Leuk als je hieronder je reactie achterlaat, dan kunnen we uitwisselen.

Archief

Categorieën

11 Reacties

 1. Ellen

  Onze 4.5 jarige dochter heeft al diverse behandelingen bij Karin ondergaan. Wij zien verschil tussen voor en na. Na de behandeling is de veerkracht groter, wat er voor zorgt dat ze over de dag heen grote en kleine tegenslag beter kan verdragen. Karin heeft vaak op korte termijn plaats, wat fijn is omdat wij telkens zelf bekijken wanneer het weer nodig is (ongeveer 1 x per 2 a 3 maanden).

  Antwoord
  • karin

   Ellen het is voor mij ook steeds weer een kadootje om met jullie dochter te mogen werken. Heerlijk om haar te voelen ontspannen tijdens het ontvangen. Het mooie is dat ze zelf ook om vraagt wanneer het weer tijd is voor een sessie hè?! Haar systeem weet het gewoon, zo gaaf!

   Antwoord
 2. Sandra

  Ja Karin,
  Heel herkenbaar wat je hier beschrijft. De eerste keer had ik het gevoel dat mijn vingers als onwillige garnaaltjes weg gleden van de bedoelde punten, gelukkig had ik veel steun aan de fotokaart waar al die Access Bars punten stap voor stap aangegeven staan. Inmiddels draai ik mijn hand er niet meer voor om.

  Antwoord
  • karin

   Ja en dat je handen gewoon zelf de punten lijken te weten te vinden, magisch bijna toch?

   Antwoord
 3. Renee

  Sommige dingen kun je niet uitleggen. Ik sta zelf een beetje tussen het pragmatische en het ‘openstaan voor alternatieve dingen’ in en ben dus soms een beetje sceptisch. Maar dit werkt! Ik kan ook niet goed uitleggen wát er dan precies werkt, behalve dat als je je gestrest voelt en onrustig (zowel fysiek als mentaal) en er zelf even niet uit los kan komen, deze behandeling bij Karin meteen voor verlichting zorgt. Ik zou zeggen, probeer het een keer 🙂

  Antwoord
  • karin

   Wat mooi omschreven hoe jij het ervaart Renee. Dank voor je bijdrage.

   Antwoord
 4. Michelle

  Thats a lovely description of how the mind does not know what to do with the magic that is The Bars, and how you overcame your resistance with your curiosity. Having experienced recieving The Bars from you and the gift that this is I am very happy that you have made this part of your life. Keep sharing the tools and your specialness Karin.

  Antwoord
  • karin

   Oh thx for your kind words 🙂

   Antwoord
 5. Marianne

  Wow… Al een paar keer mijn Bars laten doen bij Karin. De behandeling zelf is ongelooflijk. Ik heb zo veel meer rust en ruimte in mijn hoofd en lichaam. Daar waar ik vroeger getriggerd werd in bepaalde situaties voelde ik veel meer ruimte en rust. Ik kan daardoor makkelijker in contact met mijn ouders gaan of met mensen die ik voorheen lastig vond. Karin zelf is een ontzettende schat, die zo veel kennis, kunde en wijsheid met zich mee draagt. Ze is zorgzaam, open, lief en hartelijk.
  De cursus heb ik inmiddels zelf ook gevolgd en het is een rijke aanvulling op mijn dagelijks leven. Het opent deuren waarvan je van te voren dacht dat ze onmogelijk voor je zijn.

  Antwoord
  • karin

   Dank voor de mooie feedback Marianne. Hoeveel meer deuren kunnen er nog opengaan voor jou?

   Antwoord
 6. Malu

  Wij komen al een tijdje bij Karin voor de Bars behandelingen, de eerste keer was het heel lastig om mijn zoontje te behandelingen omdat hij erg gevoelig is voor aanrakingen, maar de laatste keer ging het zo goed, hij ging helemaal ontspannen tegen Karin aanzitten en vol overgave ontving hij een bars behandeling terwijl hij lekker een filmpje aan het kijken was. Voor hoogsensitieve kinderen zoals mijn kinderen en ikzelf zijn de bars behandelingen echt een uitkomst, deze ontlading hebben wij echt nodig omdat we zoveel in ons hoofd zitten voelt het na een sessie heerlijk helder en opgeruimd.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *