fbpx

Access Bars® Workshop

Access Bars® leren

“Als iemand Access Consciousness goed kan overbrengen dan is Karin dat wel. Ze heeft een brede achtergrond, aanstekelijk enthousiasme, gedegen kennis, relativerende humor en meer dan genoeg relevante verhalen om iedereen te overtuigen hier ook mee aan de slag te willen gaan. En zo maakt Karin Kagenaar de wereld beslist een stukje mooier!”

Benita Verheem, hypnotherapeut

De Access Bars® Workshop volgen? Na deze workshop van één dag ben jij gecertificeerd en geregistreerd Access Bars® beoefenaar! Tijdens deze workshop leer jij dit prachtige lichaamsproces direct toe te passen in jouw leven en aan anderen te geven. Komt er een spannende tijd aan, dreigt iemand ziek te worden of staat iemand voor een belangrijk moment in zijn leven? Dan breng jij ze weer tot rust, met wat jij geleerd hebt tijdens deze Access Bars® Workshop. Veel therapeuten, coaches, zorgverleners, geboortewerkers, yogadocenten, ouders, leerkrachten en sportleraren gingen je voor.

Access Bars® Workshop

Tijdens deze Access Bars® Workshop leer je hoe jij in één dag hoe je een Access Bars® behandeling geeft.  Je leert alle 32 punten en de locatie op het hoofd of lichaam. Je leert niet alleen wat deze punten zijn en waar ze zitten, maar ook hoe een volledige behandeling eruit kan zien. Je weet de punten met gemak te vinden en weet hoe jij je handen neerzet en in welke volgorde. Daarnaast leer je nog een aantal praktische verbale tools en maak je kennis met de body processen.
Heb je ondertussen vragen? Dan kan je deze uiteraard stellen tijdens de Access Bars® Workshop. De Access Bars® oefenen we niet alleen door jou twee volledige behandelingen te laten geven, maar ook door jou twee volledige behandelingen te laten ontvangen. Daarnaast ontvang je het officiële Nederlandstalige handboek Access Consiousness Bars® en krijg je een kaart met alle punten en handposities, zodat jij hier thuis na de Access Bars® Workshop nog goed naar kunt kijken wanneer je wilt. En aan het eind van deze dag? Ben jij gecertificeerd en geregistreerd Access Bars® behandelaar!  

De Access Bars® Workshop is inclusief:

   • Koffie/thee/water;
   • Ruim voldoende zoete en zoute versnaperingen;
   • Geluidsopnames van de dag;
   • De toegewijde en professionele begeleiding van de Bars® Facilitators.

Waarom Access Bars®?

Access Bars® worden toegepast op het hoofd om het hoofd van degene die het ontvangt te legen en los te laten. Er komt weer ruimte voor nieuwe dingen en oude patronen, gedachten en emoties worden losgelaten. Problemen als stress, slapeloosheid en onrust kunnen hiermee verdwijnen. Het lichaam heeft altijd de neiging om oude manieren en patronen vast te houden. Een Access Bars® behandeling ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam.   

Meedoen aan de Access Bars® Workshop?

Wil jij graag leren hoe je een Access Bars® behandeling kunt geven, door middel van een workshop van één dag? Neem dan contact* met mij op en meld je aan! Jouw investering bedraagt hiervoor €300,- (dit is een internationaal vastgestelde prijs). Kinderen tot en met 15 jaar doen gratis mee met een betalende volwassene. 16 en 17-jarigen en ‘herhalers’ doen mee voor de helft van het geld.

Access Bars® Introclass

Wil je nog niet gelijk een workshop volgen van een dag, maar zou je wel graag kennis willen maken met de Access Bars®? Dan kan je je ook aanmelden voor de Access Bars® Introclass. Deze introclass is de ideale laagdrempelige kennismaking met Access Bars®. Hier leer en ervaar je in 90 minuten wat de Access Bars® kunnen bijdragen in jouw leven. 

Tijdens deze Introclass …

   • Maak je kennis met 2 superfijne verbale tools;
   • Leer je een aantal basispunten;
   • Ervaar je zelf bijzondere aanrakingen op een aantal basispunten;
   • Ervaar je de rust en ruimte in je lichaam die deze ervaringen oproepen;
   • Weet je of je Acces Bars® vaker wilt ontvangen of zelf wilt leren geven.

 Wil jij eerst laagdrempelig kennismaken met de Access Bars® door middel van de Introclass van 90 minuten? Neem dan contact* met mij op en meld je aan! De kosten voor deze Introclass zijn €15,- per persoon.