fbpx
Geboorteverhaal Hartenwens
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Ons eerste kindje had in het vruchtwater gepoept

Geboorteverhaal

Hoi allemaal! Wij zijn gisteren bevallen.

Was heel snel gegaan. Het begon rond 00:00 uur en ben om 12:46 bevallen. Ik kon de ademhalingstechnieken super gebruiken waardoor ik erg rustig was en tijdens de golven echt veel minder last had dan wanneer ik even niet in mezelf gekeerd zat.

Om 6 uur s ochtends had ik 1 cm ontsluiting en om 08:30 al 8 cm waardoor het dus super ging thuis. Toen had ik besloten om thuis te willen bevallen omdat het allemaal snel ging, ik geen behoefte aan de auto had en erg moe was.

De vliezen braken niet waardoor het niet verder vorderde dus toen besloten te breken. Toen werd zichtbaar dat ze in het vruchtwater had gepoept en moesten we alsnog naar het ziekenhuis. Dat was de enige tegenslag die we een beetje gevoeld hebben.

Maar in het ziekenhuis hadden we het heel goed. Ze hebben super naar de geboortewensen geluisterd en overlegde alles met ons. Dat was erg fijn. Ze hebben alleen mijn blaas een keer moeten legen maar verder alles puur natuur gegaan.

Met haar gaat het erg goed. Met mij ook, ben wel moe en alles is beurs maar dat hoort er bij.

En papa was een super fijne steun dus daar was ik ook heel blij mee!

AGENDA

  1. HypnoBirthing Tilburg 4 dagdelen

    29 november / 09:45 - 20 december / 12:45
  2. Access Swapp

    16 december / 19:30 - 22:00
  3. HypnoBirthing Son (Eindhoven) 4 dagdelen

    10 januari 2021 / 09:45 - 31 januari 2021 / 12:45

Archief

Categorieën

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *