fbpx
Hypnobirthing ervaring
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Ons eerste kindje, ze had in het vruchtwater gepoept.

Geboorteverhaal

Hoi allemaal! Wij zijn gisteren bevallen.

Was heel snel gegaan. Het begon rond 00:00 uur en ben om 12:46 bevallen. Ik kon de ademhalingstechnieken super gebruiken waardoor ik erg rustig was en tijdens de golven echt veel minder last had dan wanneer ik even niet in mezelf gekeerd zat.

Toen heb ik besloten om thuis te willen bevallen.

Om 6 uur s ochtends had ik 1 cm ontsluiting en om 08:30 al 8 cm waardoor het dus super ging thuis. Toen had ik besloten om thuis te willen bevallen omdat het allemaal snel ging. Ik had geen behoefte aan de auto had en was erg moe.

De vliezen braken niet waardoor het niet verder vorderde dus toen toch besloten te breken. Toen werd zichtbaar dat ze in het vruchtwater had gepoept en moesten we alsnog naar het ziekenhuis.

Dat was de enige tegenslag die we een beetje gevoeld hebben.

Maar in het ziekenhuis hadden we het heel goed. Ze hebben super naar de geboortewensen geluisterd en overlegde alles met ons. Dat was erg fijn.
Ze hebben alleen mijn blaas een keer moeten legen maar verder alles puur natuur gegaan.

Met ons meisje gaat het erg goed. Met mij ook, ben wel moe en alles is beurs maar dat hoort er bij.

En papa was een super fijne steun dus daar was ik ook heel blij mee!

Archief

Categorieën

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *