fbpx
Vaccinaties
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Alles wat je moet weten over vaccinaties ontstoren en voorbereiden.

Vaccinaties ontstoren | Vaccineren

Lang niet iedereen laat zijn/haar baby zondermeer (volledig) vaccineren. Ik schreef er al eerder een blog over.
In dit filmpje vertel ik je meer over hoe je je kindje optimaal kan voorbereiden op een vaccinatie maar ook hoe het zogenaamde ‘vaccinaties ontstoren’ werkt.

Deze aanpak is ook geschikt voor het voorbereiden (en nabehandeling) van het corona vaccin. Wat als dat jou een geruster gevoel geeft over deze nieuwe vaccins?

Heb je zelf ervaringen met het vaccinaties ontstoren, tips voor andere ouders of vragen waar anderen ook van kunnen profiteren? Post ze dan hieronder en ontvang als dank een PDF met alle genoemde links en nog meer handige info. 

Vast bedankt, Karin

Archief

Categorieën

11 Reacties

 1. Karin Eschweiler-Buijs

  Hoi Karin,

  Goed en heel nuttig filmpje. Ik heb het gedeeld op de chatgroep ‘pas bevallen’ en met degene die ik momenteel 2 weken begeleid met holistische online zwangerschapsbegeleiding. Bedankt voor het plaatsen!

  Fijne dag verder en groetjes van Karin

  Antwoord
  • karin

   Hoi Naamgenote, bedankt voor je reactie en het delen binnen jouw netwerk 🙂 Hoe meer mensen op de hoogte zijn van de opties hoe beter lijkt me. Het helpt om bewuste keuzes te kunnen maken.
   Hartengroet, Karin

   Antwoord
 2. Conchita

  Hoi Karin, dank je wel voor je filmpje en de informatie die je gedeeld hebt. Ik ben meteen even gaan lezen. Mijn dochter heeft eveneens een uitnodiging gekregen voor de vaccinatie tegen baarmoederhalskanker. Ik schrok me wild dat die ‘gewoon’ op haar naam staat. Ik ben even verder gaan lezen en erg blij met een pdf van Désiree Röver die ik daarbij tegenkwam. Ik weet nu heel zeker dat ik mijn dochter niet wil laten inenten. Ik deel je filmpje graag op FB bij Inspirerend Opvoeden en bij Opvoeden in de Nieuwe tijd. Dank je wel Karin!

  Antwoord
  • karin

   Hoi Conchita, bedankt voor je spontane reactie.
   Fijn dat je zoveel hebt aan de info. en je nu een bewustere keuze hebt kunnen maken voor je dochter. Ja, ik vond het ook schandalig dat de uitnodiging voor vaccinatie HPV aan mijn dochter zelf gericht was. Mijn dochter werd ook daarna nog zeker 2 jaar ‘achtervolgd’ met ‘waarschuwingen’ dat ze de vaccinatie nog niet had laten zetten 🙁
   Gelukkig begreep ze heel goed waarom wij als ouders het geen goed plan vonden en staat ze daar nu nog steeds volledig achter.
   Fijn als je de filmpje wil delen op jouw FB-pagina’s, graag, hoe meer (a.s.) ouders geïnformeerd worden des te beter.
   Hartengroet, Karin

   Antwoord
 3. Leonie

  Interessant! En goede timing deze info. Hier ligt het boek Vaccin vrij! bovenop de stapel om als volgende te lezen, na het Hypnobirthing boek 🙂 Daarna een zeer bewuste keuze maken hoe we het zelf wel of niet of aangepast willen doen.

  Antwoord
  • karin

   Hoi Leonie, fijn dat de info als geroepen komt 🙂 Ik hoop van harte dat het je gaat helpen om de voor jullie juiste keuzes te maken rondom vaccineren. Enne dat boek wat je noemt is ‘toevallig’ een van mijn extra tips die ik noem in het PDF wat ik je toegestuurd heb (als dank voor je reactie), naast nog een aantal andere fijne (lees)tips.
   Hartengroet, Karin

   Antwoord
 4. Irma

  Hoi Karin!

  Interessant filmpje! Ik ben heel benieuwd naar de hand-out met meer links om meer informatie hierover te kunnen lezen.

  Groetjes Irma

  Antwoord
 5. Chantal

  Hoi Karin,

  Vaccinaties zijn nu een hot item voor mij en mijn partner, omdat we nog niet goed weten of en waarvoor we ons zoontje van 8 maanden moeten inenten. Mijn partner en ik zitten hierover (nog) niet op één lijn en laten ons door verschillende partijen daarover informeren Deze week hebben we een afspraak met een antroposofisch consultatiebureau. Ook ga ik het boek Vaccin vrij! bestellen. Jouw PDF zou ik ook graag ontvangen! Alvast bedankt!

  Groetjes Chantal

  Antwoord
  • karin

   Hoi Chantal, ja het is ook geen gemakkelijke beslissing. Alle hectiek in de media momenteel over vaccineren maakt de keuze wellicht ook niet eenvoudiger lijkt me. Het pdf komt naar je toe hoor. En laat nog eens horen wat je beslissing is geworden als je wil.
   Hartengroet, Karin

   Antwoord
 6. Mariëlle

  ik weet niet wat ik moet doen mbt het C vaccin. Ik ben zwak qua gezondheid maar dat geeft juist ook twijfel…Zou dan ontstoren helpen…en misschien moet het wel vanuit werk

  Antwoord
  • Karin Kagenaar

   Hoi Marielle, wat naar ‘dat gevoel van geen keuze hebben’
   Het kan zeker zinvol zijn, mocht je gaan vaccineren om te ontstoren. Naast voorbereiden want ook dat kan een bijdrage voor jouw lijf zijn.
   Zoek me gerust even op mocht je meer willen weten over de mogelijkheden voor jou; 06-23260984
   Warme groet, Karin

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *