fbpx
Babybilletjes om op te eten
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Babybilletjes om op te eten

Aloë Vera

Wondermiddeltjes daar word ik persoonlijk altijd een beetje sceptisch van….. 😉

Maar goed dit keer kwam de lofzang uit de mond van een door mij zeer gewaarde collega natuurgeneeskundige, ik besloot mijn scepsis aan de kant te schuiven. “Karin ik had hier net een baby’tje in mijn praktijk met enorme rode, kapotte billen en haar verloskundige had haar een Aloë Vera crème geadviseerd en werkelijk ik was verbaasd hoe snel en mooi de billetjes genezen zijn. Echt fantastisch, moeder en baby super blij natuurlijk. Nu dacht ik, ken jij die producten al want dat lijkt me ook echt wat voor jou in je praktijk”

En ja hoor ik was getriggerd, immers altijd op zoek naar natuurlijke hulpmiddeltjes voor moeder en kind. Liefst zo natuurlijk dat je ze zelfs op zou kunnen eten, mmmm dit voldeed aardig aan die beschrijving begreep ik. Dus direct ook een afspraak met haar om die producten dan zelf eens te bekijken.

baby-1426651_1920

En ik moet zeggen, na een half uurtje voelen, testen, proeven, ruiken en smeren was ik om. Dit wilde ik ook kunnen adviseren.

Zo gezegd zo gedaan, ik ging ook in de Aloë Vera, wie had dat ooit gedacht 🙂 Eerst voor mezelf en mijn gezin maar eens een voorraadje aangelegd om uit te proberen. Adviseren zou later weleens komen.

Haha, na een week betrapte ik mezelf erop dat ik de deo liep aan te prijzen aan mijn kennis uit Bosnië. Want die deo, daar zit lekker geen rotzooi in, geen alcohol, geen aluminium en het verzorgt je huid super met de Aloë Vera.
Zij herkende meteen de producten omdat haar moeder in Bosnië in haar kas eigen planten had en ze vroeger het goedje uit de bladeren voor van alles en nog wat gebruikte; wondjes, eczeem, droge huid, kloofjes, aften, buikpijn, zonnebrand, maar ook voor op het tandvlees bij doorkomende tandjes bleek het super te werken vertelde ze. En ze gebruikte het ook in de oortjes bij oorpijn.

Precies wat ik zelf inmiddels ook ervaren had dus, het wondermiddeltje bleek echt een duizend-dingen-doekje voor klachten te zijn. En zo is het dus gekomen dat je tegenwoordig Aloë Vera aanraad. Uit puur enthousiasme en eigen ervaring dus.

Een groot bijkomend voordeel vind ik dat de producten zo min mogelijk chemische toevoegingen bevatten. Zeker met die kwetsbare babyhuidjes wil je toch liever niet dat ze in contact komen met gekke stofjes die bijvoorbeeld als reststof vrij komen in de petrochemische industrie (lees aardolie). Al eerder publiceerde ik een prachtige gastblog hierover.

Archief

Categorieën

2 Reacties

 1. Carolina

  Wat leuk hoe dingen kunnen lopen Karin. Je hebt mij al eerder verteld over de ‘wonderlijke’ werking van een paar specifieke producten. En het grappige is dat deze producten al vaker op mij pad zijn gekomen en ik er tot nu toe niks mee heb gedaan. Omdat jij de zoveelste bent die enthousiast is, heb ik nu ook een pakket besteld om het een en ander uit te proberen. Grappig is dat ik ontdekte dat ik bij een andere alternatief genezer ooit een lipbalsem heb gekocht en nu pas zie dat deze uit dezelfde lijn van producten komt. Ik kreeg bij deze aankoop ook te horen dat het overal goed voor is. Ook voor brand- of schaafwondjes. En inderdaad, dat heb ik intussen ervaren. De wondjes genezen heel snel. Bij brandplekjes werkt deze lipbalsem geweldig.
  Wat ik nu ga doen, is een reinigings kuur. Ik zou graag wat meer energie willen en denk dat dit wel eens zou kunnen werken. Ik ben benieuwd en laat het jou Karin, jullie lezers nog wel weten hoe ik deze kuur ervaren heb.

  Antwoord
  • karin

   Hey Carolina, ook ik ga nu voor de reinigingskuur 🙂 Hij ligt op me te wachten op het postkantoor, ben zeer benieuwd hoe ik dit zal ervaren. Ik adviseer moeders regelmatig om te reinigen na de geboorte (en borstvoeding) het helpt je zo goed om weer helemaal lekker in je vel te komen zitten. Maar ook hier weer; eerst zelf ervaren.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *