fbpx
Hypnobirthing ervaring
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Super sceptisch na het zien van HypnoBirthing filmpjes

Geboorteverhaal | Hypnobirthing

Na de cursus was zijn reactie: ‘Die filmpjes die we hebben gezien zijn zó perfect, daar moet je je niet aan afmeten.

Maar nu zeg ik; onze bevalling was mooier!

In het bad zag het er zó mooi uit, dat had ik echt niet verwacht dat het zo’n meerwaarde zou hebben.

Mijn vriendin werd er echt heel ontspannen van.’

Moeder vertelt:

‘De bevalling was echt nog veel mooier dan ik had durven dromen. Zondagavond rond 21 uur dacht ik: hmm, zou dit het zijn? Om 22 uur belden we mijn ouders, die op oudste zouden komen passen. Om 23.30 uur waren we in het kraamhotel, waar ik eerst anderhalf uur op een bal onder de douche heb gezeten. Daarna mocht ik het bad in en werden de weeën heftiger. Toen ik me ze in ging beelden als golven waar ik letterlijk op ging surfen waren ze beter te doen Om 2.45 werd de baby in bad geboren terwijl de vliezen pas braken toen hij er echt uit kwam.

Ik heb mijn vriend (en ook de verloskundige trouwens) echt heel vaak horen zeggen: ‘wow dat is gaaf’. Het was in zoveel opzichten een zóveel fijnere bevalling dan die van de oudste, ben heel blij dat ik dit heb mogen meemaken ’

Archief

Categorieën

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *