fbpx
Rebozo techniek
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Rebozo technieken

Technieken

Hoe zou het zijn om een heerlijke omhullende massage te ontvangen m.b.v. een speciaal daarvoor bestemde doek, de zogenaamde Rebozo?

Zodat bijvoorbeeld de spanning even van je (steeds zwaarder wordende) buik is, of je eenvoudig kunt leren dieper naar je buik te ademen wat jou gaat helpen tijdens de geboorte van je kindje.


De Rebozo is een grote, speciaal geweven doek, origineel uit Mexico afkomstig. In Midden-Amerika wordt de doek al sinds mensenheugenis door vroedvrouwen gebruikt. De technieken kunnen toegepast worden tijdens de zwangerschap, de bevalling, maar ook in de kraamperiode. 

De technieken zijn ook heel goed aan je partner te leren zodat hij je er thuis ook mee kan verwennen of hij het toe kan passen tijdens de geboorte van jullie kindje. Overweeg hem dus lekker mee te nemen.  Hoe wordt het nog beter dan dat?

Daarnaast kan je ook een volledige lichaamsmassage ontvangen, zowel in je zwangerschap als na de geboorte heerlijk diep ontspannend.

En hoe zou het zijn om de eerste periode na de geboorte af te sluiten (letterlijk) met een speciaal Sluitingsritueel m.b.v. Rebozo-technieken?

Alle massages gebeuren over de kleding.
Je kan bij mij in de praktijk komen maar ik kan ook bij jou aan huis komen. Kan fijn zijn voor wie net een kleintje heeft of hoogzwanger is.

Wil je meer weten? 

Ik help je graag verder.

AGENDA

  1. HypnoBirthing Tilburg 4 dagdelen

    29 november / 09:45 - 20 december / 12:45
  2. Access Swapp

    16 december / 19:30 - 22:00
  3. HypnoBirthing Son (Eindhoven) 4 dagdelen

    10 januari 2021 / 09:45 - 31 januari 2021 / 12:45

Archief

Categorieën

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *