fbpx
Rebozo techniek
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Rebozo technieken, van een omhullende massage tot een sluitingsritueel.

Technieken

Hoe zou het zijn om een heerlijke omhullende massage te ontvangen m.b.v. een speciaal daarvoor bestemde doek, de zogenaamde Rebozo? Eén van de mogelijkheden met Rebozo Technieken.


Zodat bijvoorbeeld de spanning even van je (steeds zwaarder wordende) buik is, of je eenvoudig kunt leren dieper naar je buik te ademen wat jou gaat helpen tijdens de geboorte van je kindje.

Mexicaanse vrouwenkennis voor ons beschikbaar, dat zijn Rebozo Technieken


De Rebozo is een grote, speciaal geweven doek, origineel uit Mexico afkomstig. In Midden-Amerika wordt de doek al sinds mensenheugenis door vroedvrouwen gebruikt. De technieken kunnen toegepast worden tijdens de zwangerschap, de bevalling, maar ook in de kraamperiode. 

De technieken zijn ook heel goed aan je partner te leren zodat hij je er thuis ook mee kan verwennen of hij het toe kan passen tijdens de geboorte van jullie kindje. Overweeg hem dus lekker mee te nemen, ontspannen dat is één van de dingen waarbij hij jou nu kan helpen. Hoe wordt het nog beter dan dat?

Voor tijdens én na de zwangerschap heerlijk

Daarnaast kan je ook een volledige lichaamsmassage ontvangen, zowel in je zwangerschap als na de geboorte heerlijk diep ontspannend.

En hoe zou het zijn om de eerste periode na de geboorte af te sluiten (letterlijk) met een speciaal Sluitingsritueel m.b.v. Rebozo-technieken?

Alle massages gebeuren over de kleding.
Je kan bij mij in de praktijk komen maar ik kan ook bij jou aan huis komen. Kan fijn zijn voor wie net een kleintje heeft of hoogzwanger is.

Wil je meer weten? 

Ik help je graag verder.

Archief

Categorieën

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *