fbpx
qualitytime met je baby
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Quality time met je baby, wat kies jij?

Tijd voor jezelf

Tegenwoordig wordt er regelmatig aandacht besteed aan het belang van quality time met je partner na de komst van je baby. Dat is naar mijn idee ook zeker belangrijk, maar hoe zit het eigenlijk met quality time met je baby?
Gastblog door Lilian van Sonsbeek van Go-Kids.

Veel ouders leven tegenwoordig in een drukke en snelle wereld waarbij we constant ons gezinsleven moeten combineren met onze carrière. Daarnaast is het natuurlijk ook nog belangrijk om onze relatie en andere sociale contacten te onderhouden. Tijd voor jezelf? Ik weet soms even niet meer wat dat is….

Zeker sinds ik voor mezelf ben begonnen ben ik veel aan het werk. Ik werk vanuit huis dus mijn dochter van net een jaar ziet mij regelmatig achter mijn laptop of op mijn telefoon.
Vrijdag is mijn ‘Rosalie’ dag en hier probeer ik zoveel mogelijk uit te halen. Het is waarschijnlijk deels uit mijn eigen schuldgevoel, maar juist deze momentjes samen vind ik extra belangrijk. Momenten dat ik mezelf echt even helemaal op haar kan richten.
In onze regio zijn er gelukkig genoeg bedrijven en organisaties die op deze (en andere) behoeften van ouders inspelen. En laat het nu net mijn werk zijn om deze tips voor andere ouders te verzamelen.
Ik ben namelijk eigenaar van Go-Kids Den Bosch. Go-Kids is het leukste platform voor (groot-)ouders met (klein)kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar! Via de website, onze social media kanalen (Facebook en Instagram) en nieuwsbrieven word  je als ouder op de hoogte gehouden van kindvriendelijke activiteiten, uitjes, restaurants, overnachtingslocaties, winkels, kinderfeestjes, (sport)clubs, opgroei tips en nog veel meer in regio Den Bosch.

Go Kids Den Bosch

Woensdag 10 juli tijdens het Babycafé vertel ik jullie heel graag iets meer over hoe ik zorg voor quality time met mijn kleintje en welke leuke bedrijven/organisaties/activiteiten er te vinden zijn in onze regio die hier goed op aansluiten. Kies je namelijk iets wat je zelf ook leuk vind, dan zorg je ervoor dat quality time met je baby eigenlijk ook gewoon tijd voor jezelf wordt.
Meer informatie? https://go-kids.nl/den-bosch of stuur een mailtje naar lilian@go-kids.nl

Groetjes Lilian van Sonsbeek

Archief

Categorieën

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *