fbpx
ontzwangeren en genieten
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Ontzwangeren en genieten…?!

En dan is je baby geboren….

Filmpje over ontzwangeren met veel tips!

GENIET ER VAN HE?! Dat is zo’n beetje het meest gehoorde ‘advies’. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het lang niet altijd zo geweldig vond die eerste maanden. Ik vond het ook heel erg wennen en vaak ook wel zwaar, het leven met zo’n klein, totaal van jouw afhankelijk, hummeltje…….Hoe ervaar jij dat? Ontzwangeren is dat ook genieten?

 

Archief

Categorieën

2 Reacties

 1. yvonne

  Wauw karin. Mooie eerste videoblog. Heel interessant voor mij als kersverse moeder. Zeker wel dingen herkenbaar. Veel dingen deed ik al. Voedingssuplementen kunnen zeker helpen. Ik lig al vanaf het begin iedere dag vroeg op bed. Helpt wel die extra uurtjes. Verder ga ik ook nog steeds s middags even op bed liggen met de kleine. Wij hebben vanaf het begin ook gezegd dat we s avonds geen kraamvisite deden. Was wel fijn zo konden we ook vroeg naar bed en vaak ben je s avonds erg moe dus heb je er geen zin meer in. Verder lekker naar buiten ondanks de vermoeidheid en wat ook kan helpen is accepteren. Vond het heel moeilijk en soms nog dat niet alles gaat zoals ik wil en ook de emoties die soms opspelen. Oh ja nog een goeie hulp inschakelen voor bijv huishouding of oppas. Dit is wat mij onder andere helpt. Ben benieuwd naar nog meer tips en je volgende blog. Liefs yvonne en jessy

  Antwoord
  • karin

   Hoi Yvonne,
   Bedankt voor je compliment en je waardevolle aanvullingen! Hulp in de huishouding heb ik zelf destijds ook gedaan (en nooit meer losgelaten), alles wat je een ander zou kunnen laten doen is het overwegen van ‘delegeren’ waard inderdaad 😉
   Enne hou je mailbox maar in de gaten, er zal op korte termijn nog meer op video bij je binnen gaan komen!
   liefs ook voor de kleinste man.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *