fbpx
bootcamp met je dikke buik
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Bootcamp met je dikke buik???

Mommy (2b) Bootcamp? Dat is toch hartstikke zwaar, dan moet je toch door de modder rollen? en dat bied je aan voor zwangeren vrouwen?! Gastblog door Sanneke Anker 

Dit is een vraag die ik regelmatig krijg, maar nee bootcamp is een lekkere fullbody workout in de buitenlucht. Hoe zwaar je het wil bepaal je zelf, de trainer geeft altijd opties. En ja, no matter the weather, wij trainen gewoon door! Dus soms staat er een flinke wind, is het wat kouder of natter buiten, maar door de oefeningen blijven we warm!

Bij de Mommy(2b) training houden we rekening met alle veranderingen die het lichaam doormaakt tijdens en na de zwangerschap. Je hoeft dus niet na te denken of je deze oefening wel of niet mag doen, je kan lekker sporten met de mede mommy’s. Daarnaast is het ook een heerlijk momentje voor jezelf; kletsen met andere mommy’s die hetzelfde doormaken of misschien al hebben meegemaakt, namen inspiratie opdoen met elkaar.

 image 123986672

Sporten tijdens en na de zwangerschap is goed voor je lichaam en voor je kindje. Woensdag 12 juni zal ik jullie tijdens het Babycafé vertellen wat wij zoal doen tijdens een training. Welke oefeningen we doen en welke we vermijden. Ook zal ik vertellen over de voordelen van sporten tijdens en na de zwangerschap. 

Wie ben ik?
Ik ben Sanneke Anker, regiomanager Brabant bij The Bootcamp Club. Ik geef al jaren training aan mommy’s(2b), reguliere bootcamps, en nog steeds met veel enthousiasme en plezier!

Meer informatie? www.thebootcampclub.nl of mail me via sanker@thebootcampclub.nl

 

 

Archief

Categorieën

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *