fbpx
eenzaam baby.
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Van ‘postnatale eenzaamheid’ naar toffe koekies

Babycafé Den Bosch

Van de week las ik een blog over eenzaamheid na de geboorte, het sprak me meteen aan. Want hoe herkenbaar!

Ook ik voelde me soms behoorlijk eenzaam die eerste maanden met een kleintje. Alles maar dan ook alles draaide om de baby en ik had nauwelijks tijd voor mezelf.
Ik ging zelfs letterlijk wel eens naar de supermarkt, gewoon om onder de volwassenen te zijn. En dan had ik nog een groot sociaal netwerk, een fijne relatie en een prettige geboorte achter de rug.
Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 60% van de jonge moeders deze gevoelens van ‘postnatale eenzaamheid’ kent.

Zo’n 3 jaar terug was het voor mij dé drijfveer om het Babycafé Den Bosch op te richten 🙂 Want eropuit, contact met andere ouders en niet altijd afhankelijk zijn van een oppas, zijn de basis-ingrediënten om je beter te voelen.

En wat ben ik blij dat ik destijds die stap nam. Vanaf de eerste dag wordt het maandelijks café goed bezocht en zeer gewaardeerd. En er zijn van hieruit al diverse mooie netwerkjes ontstaan; van oppasmoeders tot speelafspraakjes.

Dus of je nu nog zwanger bent of je baby al geboren is, moeder, vader, oma of oppas.

VAN HARTE WELKOM IN ONS VERNIEUWDE BABYCAFÉ DEN BOSCH!

Voor contact met gelijkgestemden, om laagdrempelig je vragen te stellen, voor steun bij borstvoeding en het uitwisselen van ervaringen of gewoon een lekker kopje koffie/thee (met of zonder koekie) op een fijn plekje.
Met iedere maand een wisselend thema en regelmatig gastsprekers, kijk hier voor alle informatie en de data.

Mogen we jou ook ontvangen?

Karin en Leonie ♥

Archief

Categorieën

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *