fbpx
Kies liefde ipv angst
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Niemand wil een trauma…..

In dit filmpje vertel ik over wat je kan helpen om een trauma te voorkomen. Ik deel wat anderen voor waarden haalden uit mijn begeleiding en welke kracht achter hun ervaring schuilgaat.

Welke dingen helpen jou om vanuit liefde te kiezen ipv vanuit angst? Deel ze hieronder met ons zodat we van elkaar kunnen leren!

Vast bedankt!

 

 

Archief

Categorieën

10 Reacties

 1. José verhagen

  Wat een bijzondere verhalen, ondanks tegenvallers toch positief zijn en blijven in de zwangerschap bevalling en erna.
  Dat met de lessen van Karin, niet alleen voor in deze bijzondere periode, maar ook voor je hele verdere leven.
  Super

  Antwoord
  • karin

   Dank je José 🙂
   Ik geniet er zo van om mijn missie neer te zetten; as ouders en baby’s helpen om deze bijzondere periode vanuit vertrouwen en ontspanning te ervaren. Fantastisch om dan deze ervaringen binnen te krijgen natuurlijk! Geeft me vleugels, dat snap je wel 🙂

   Antwoord
 2. Marcella

  Mooi Karin!! Jij doet dat echt goed!!

  Antwoord
  • karin

   Bedankt Marcella, waardevol want jullie kunnen het weten, zelf ervaren tenslotte 🙂

   Antwoord
 3. Sarah

  Wat prachtig gezegd, vol passie voor t vak!
  In deze maatschappij handelen we makkelijk vanuit angst, ik weiger te geloven dat dit de beste manier is. Handelen vanuit liefde zorgt ervoor dat je in jouw eigen kracht kunt blijven staan dichtbij jezelf!
  Ben erg benieuwd naar de cursus! Het brengt mij vast veel moois! Voor de bevalling, maar ook zeker voor alles wat hierna komt!

  Antwoord
  • karin

   Bedankt Sarah! Ben er van overtuigd dat de cursus ook jullie veel moois zal brengen, zeker met de instelling die je al hebt. Dat wordt alleen maar bekrachtigd en verdiept de komende tijd. Ik kijk er naar uit met jullie te mogen werken, hartengroet, Karin

   Antwoord
 4. Lieke

  Hoi Karin, het is al weer ruim twee jaar geleden dat wij bij jou de cursus hebben genoten. Nu verwachten wij in juli weer een kindje en ook deze zal met behulp van HypnoBirthing in ons midden komen. Ik ben me al aan het voorbereiden door te luisteren naar de heerlijke ontspanningsoefeningen, Laatst kon ons zoontje van twee, in de middag niet slapen, terwijl hij wel erg moe was. Na woelen en wringen heb ik hem bij mij in bed genomen. Goed excuus op dat moment voor mij om even rust te nemen, dus. “Maar mama, ik ben nie moe….””Ik kan niet slapen…” “Weet ik lieve jongen, kom maar even knuffelen en lekker bij mama liggen, luister maar naar deze mevrouw…”Ik had de regenboogontspanning opgezet. En binnen twee minuten lag er één naast mij heerlijk te slapen (en heel hard te snurken).
  De baby in mijn buik was lekker ontspannen en actief. Het was echt een geniet momentje. Een van de weinige keren dat ik zelf niet in slaap ben gevallen tijdens die ontspanningsoefening.

  Toch bijzonder dat dit nog steeds zo gemakkelijk werkt blijkbaar. ….

  Antwoord
  • karin

   Hoi Lieke!
   Wat een gave ervaring. Ik had het inderdaad al een paar keer eerder van moeders gehoord, dat andere kindjes helemaal in de relax-mode meegaan zodra moeder de regenboog-ontspanning luisterde.
   Alleen, wat het nog specialer maakt voor mij; jullie mannetje kende het wellicht zelfs nog uit de zwangerschap dus 🙂 Toen heeft hij immers weken aan een stuk ‘meegeluisterd’ terwijl hij nog in de buik zat, genoten van de rust en de feelgood-stofjes die jij aanmaakte en hij ook binnenkreeg via de placenta. Wauw! bedankt voor het delen.

   Antwoord
 5. sietse

  Toen onze zoon net geboren was, echt net misschien amper een dag oud, begon hij te huilen.
  Mijn vriendin heeft hem vastgehouden en geademd, zoals wij dat hebben geleerd in de cursus. Je kon instant rust merken bij dat kleine mannentje.
  Heel speciaal……

  Antwoord
  • karin

   Ha Sietse, wat mooi om te horen. Weet je endorfine is ook letterlijk besmettelijk dus dat kan dit instant-effect op je zoontje verklaren. En het huid op huid contact zal zeker hier ook aan bij hebben gedragen 🙂
   Bedankt voor je bijdrage! Hartengroet Karin

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *