fbpx
Karin Kagenaar BLOGS

Karin Kagenaar

Ik kan dit niet alleen!

Kraamzorg

En dit is de link naar het filmpje waar ik het over heb: www.hartenwens.info/kraamzorg-kiezen/

 

Iedereen vast hartelijk dank voor jullie hulp! Vooral namens alle a.s. ouders en baby’s natuurlijk. 

 

 

Archief

Categorieën

4 Reacties

 1. Christine van Lieshout

  Hallo Karin. Het beste advies voor aanstaande moeders is een bureau kiezen dat werkt met Matchmaker Zorg. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met interesses , wensen en behoeften. Wil men graag een rustig of energiek persoon? Iemand die structuur boven alles stelt, of juist heel flexibel kan inspringen? Vind men het van belang dat iemand affiniteit heeft met huisdieren, of het leuk vindt om activiteiten met broertjes en zusjes te ondernemen. De organisatie kijkt naar de behoeften van de klant en matcht daar een kraamverzorgende bij.

  Antwoord
  • karin

   Hoi Christine, bedankt voor je uitleg. Wat is dan Matchmaker Zorg, is dat een soort programma ofzo wat hiervoor wordt gebruikt?
   Naar mijn mening werken vrijwel alle buro’s met een vorm van ‘matching’ en daar wordt ook de intake voor gebruikt natuurlijk.
   Neemt niet weg dat het dan nog steeds van belang blijft een aantal zaken vooraf/voor inschrijving te checken wb visie en organisatie. Als je het bijv heel wenselijk vindt dat jou kraamzorg ook bij de geboorte is dan moet je natuurlijk wel inschrijven bij een buro wat op die wijze werkt bijvoorbeeld.

   Antwoord
 2. Christine

  Hallo Karin,
  De matchmaker zorg draagt bij aan de kwaliteit van zorg door de relatie tussen de kraamverzorgster en de aanstaande kraamvrouw te optimaliseren door hen te koppelen op basis van voorkeuren wensen en behoeften. Zowel de kraamverzorgster als de cliënten vullen een vragenlijst in. Zie: http://www.matchmakerzorg.nl
  Dit werkt perfect

  Antwoord
  • karin

   Bedankt voor de aanvulling Christine.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *