fbpx

Online Bevallingsworkshop Zorgeloos Bevallen 

Zorgeloos bevalllen

“De workshop heeft vooral bevestigd wat ik al voelde; namelijk dat mijn lijf normaal gesproken alles zelf kan regelen. Dat was heel fijn, soms wordt er in de reguliere zorg zoveel aandacht gegeven aan wat er allemaal mis kan. We vonden het écht erg nuttig”

Maak van jouw bevalling iets moois, met behulp van de Online Bevallingsworkshop Zorgeloos Bevallen. Laat jullie zorgen los en ga uitkijken naar het prachtige moment van de geboorte. Leer tijdens deze inspirerende en praktische Online Bevallingsworkshop Zorgeloos Bevallen samen met je partner de basics, zodat jullie optimaal kunnen gaan genieten van dit bijzondere moment. 

Online Bevallingsworkshop Zorgeloos Bevallen 

Je bent zwanger en hebt binnenkort je eerste bevalling of je bent al eerder bevallen. In beide gevallen willen jullie natuurlijk dat de bevalling als iets moois wordt ervaren, waarbij alles zo soepel mogelijk verloopt. Jullie willen genieten van het moment dat jullie dat kleine wondertje voor het eerst in jullie handen mogen nemen. Daarom bereid ik jullie in één dagdeel voor op een kalme geboorte van jullie baby. 

Wanneer is de Online Bevallingsworkshop wat voor jullie?

Het is altijd spannend wanneer een bevalling eraan komt, vooral omdat je er niet alle controle over hebt. Het lichaam doet zelf het werk! Ik kan me voorstellen dat het spannend en eng is om deze controle helemaal los te laten. In dat geval is het fijn dat je toch wat tools hebt om aan vast te houden, die je ook daadwerkelijk helpen bij een rustigere bevalling. Ben je snel gestrest of vind je het allemaal gewoon erg spannend? Dan is de Online Bevallingsworkshop Zorgeloos Bevallen precies wat jij kan gebruiken. Ik zorg ervoor dat jij gaat vertrouwen op je eigen lichaam en kan genieten van de bevalling van jullie mooie wondertje. 

De inhoud van de Online Bevallingsworkshop

Tijdens de Online Bevallingsworkshop Zorgeloos Bevallen leer je hoe het geboortelichaam werkt, wat het lichaam allemaal voor je doet en hoe jij je lichaam kan ondersteunen tijdens de bevalling met een aantal zeer effectieve technieken. Hoe kan visualisatie bijdragen aan een fijne voorbereiding en hoe kan ontspanning helpen? Ik leer je hoe je hier gebruik van maakt, onder andere door een heerlijk ontspannende ademhalingstechniek. Deze helpt je zelfs de geboorteduur te verkorten. Zo zijn er nog veel meer aspecten die invloed hebben op een zorgeloze bevalling. Denk aan de verschillende houdingen die effect hebben op de ervaring van de geboorte. Ook deze zullen we allemaal bespreken tijdens de Online Bevallingsworkshop Zorgeloos Bevallen. 

De baby is geboren! En nu?

De bevalling is natuurlijk een spannend onderdeel, maar na de bevalling begint het pas écht! Vooral wanneer dit jullie eerste kindje is. Daarom leer ik jullie in de Online Bevallingsworkshop Zorgeloos Bevallen ook hoe jullie contact kunnen maken en kunnen verbinden met jullie kindje. Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook na de geboorte. Ook help ik je hoe je dit samen met je partner kan aanpakken. Hoe kan je deze periode echt samen voorbereiden en hoe kan je als partners elkaar volledig ondersteunen? De juiste informatie en keuzes maken is hierbij zó belangrijk. Ik leg je tijdens de cursus precies uit waarom. En dan heb je ook nog te maken met zorgverleners! Hoe verwoord jij je wensen optimaal naar de zorgverleners en wat zijn je wensen eigenlijk? Ik geef je heel veel praktische tips waar je thuis direct mee aan de slag kan. 

Aanmelden voor de online Bevallingsworkshop Zorgeloos Bevallen

Willen jij en je partner de bevalling zo zorgeloos mogelijk ervaren? Dan meld ik jullie graag aan voor de Online Bevallingsworkshop Zorgeloos Bevallen. Deze is online te volgen en is helemaal live! De kosten hiervoor zijn €105,27 per zwanger koppel. Wil je toch liever een workshop op maat? Neem dan contact* met mij op.

Na de workshop de HypnoBirthing groepscursus volgen?

Jullie hebben zojuist de online Bevallingsworkshop gevolgd en willen jullie toch verder verdiepen. Dan raad ik jullie de HypnoBirthing groepscursus aan. Als je de workshop hebt gevolgd, krijg je zelfs €48,- euro korting! Of heb je liever een op maat pakket? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.