fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HypnoBirthing Den Bosch (Sint Michielsgestel), 5 sessies

20 november / 14:00 - 17 december / 16:30

€175,00
HypnoBirthing Den Bosch

Volledige en originele HypnoBirthing-cursus door breed opgeleide en zeer ervaren docente, ook in de medische setting Karin Kagenaar

HypnoBirthing Den Bosch, wanneer: 4 zondagmiddagen en 1 zaterdagmiddag 20, 27 november, 4, 11, en 18 december 

“De cursus heeft ons geleerd om ons flexibel op te stellen wanneer er sprake is van onverwachte wendingen. We hebben geleerd te vertrouwen op eigen lijf, eigen gedachten en onze baby, ook al zou de geboorte bijvoorbeeld in het ziekenhuis met zorgverleners met beschermende kleding en mondkappen moeten plaatsvinden”

  • Hoe zou het voor jullie zijn om je onder te dompelen in het met vertrouwen, vanuit liefde en bewuste keuzes de geboorte van jullie kleintje ervaren?
  • Hoeveel fijner kan jij je voorbereiden op de zo bijzondere en belangrijke rol van ouder?

Zoals als altijd zal deze reeks weer volledig op maat zijn voor de aanwezigen.
Karin geeft interactief les en gaat in op de zaken die spelen bij de deelnemers, met veel persoonlijke aandacht. Daarbij zal haar uitgebreide achtergrondkennis en ervaring, zowel in het ziekenhuis als vanuit haar praktijk natuurgeneeskunde, een enorme bijdrage zijn voor jullie.

Voel jij een Yes?

Stel hier je vraag voor meer informatie of meld je aan!

Ik kijk er naar uit jullie te begeleiden in dit prachtige proces 😊

Kosten: 350 euro per stel (incl Nederlands boek en handout) waarvan aanbetaling van 175 euro (dus 1 ticket per stel) via de ticketlink te voldoen om je plekje definitief te reserveren.
Het resterende bedrag mag je in de laatste les voldoen.

Cursus gaat door op deze sfeervolle en zeer ruime locatie in Sint Michielsgestel (nabij Den Bosch) bij minimaal 3 deelnemers.

p.s. Als de maatregelen het niet toelaten zullen de bijeenkomsten online plaatsvinden. Daarnaast kun je ook altijd online, vanuit je eigen huiskamer, deelnemen als jij je eens niet helemaal fit voelt. Wel zo fijn!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
aanbetaling cursus Den Bosch 20 11 2022
Aanbetaling HypnoBirthing groepscursus, ticket voor zwangere met partner
175,00
6 beschikbaar

Organisator

Karin Kagenaar

Locatie

yoga bij Ingrid