fbpx

Workshop HypnoBirthing voor zorgverleners

Natuurlijk wil ook jij het liefst ontspannen en stressvrije ouders en baby’s, we weten dat de kans op complicaties dan daalt. Hoe mooi is het als jij daar als zorgverlener ook je steentje aan bij kan dragen? Voor mij is het de reden om te doen wat ik doe.

Maar weet je ook al hoe jij als verloskundige, gynaecoloog, verpleegkundige, kraamverzorgende of doula HypnoBirthing®-ouders optimaal kan begeleiden tijdens de geboorte?

Wat je nu juist beter wel of niet kan doen of zeggen? Wat er van jou verwacht wordt? Vraag je je af wat ouders eigenlijk leren tijdens een cursus? Hoe die perstechniek nou precies in z’n werk gaat bijvoorbeeld? Of wat nou eigenlijk ‘hypno’ in HypnoBirthing® inhoudt?

Je bent zeker niet de enige! Want hoewel HypnoBirthing® steeds bekender wordt is het (nog) geen algemeen goed natuurlijk.

Onlangs schreef ik er een artikel over voor O&G-verpleegkundigen, je kunt het hieronder lezen. Maar ik vertel je er persoonlijk graag meer over, ik kan bijvoorbeeld eens langs komen om kennis te maken en je vragen te beantwoorden. Of een lezing verzorgen voor bijvoorbeeld jullie samenwerkingsverband.

En mocht je daarna meer willen weten is het mogelijk een (KNOV-)geaccrediteerde training te volgen met je team. Een training die ontwikkeld is om de samenwerking te optimaliseren, speciaal voor verloskundigen, gynaecologen, verpleegkundigen, kraamverzorgenden en doula’s.

De workshop duurt ongeveer 3,5 uur (excl. pauze) en wordt op aanvraag gegeven. De workshop is voor verloskundigen geaccrediteerd door de KNOV. Voor doula’s is de workshop geaccrediteerd door de NBvD.
Accreditatie voor andere beroepsgroepen op aanvraag.

Het volgen van deze training levert je niet alleen meer inzicht in de filosofie en methodes van HypnoBirthing® op maar geeft je ook middelen in handen waarmee je jouw HypnoBirthing®cliënten nog beter kunt ondersteunen.

Lees hieronder ook vast een artikel over HypnoBirthing® in het KNOV-blad.

Neem gerust contact op als je meer wil weten over deze mogelijkheden!

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten.

Karin Kagenaar

Artikel zorgverleners
Artikel zorgverleners 2