fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Foundation Class Dongen 22 tm 25 juli

22 juli 2022 / 10:00 - 25 juli 2022 / 18:00

oie 2412939Vrruf6Cg

DE SLEUTEL NAAR EEN ANDERE MOGELIJKHEID !

Wat als er voor elk gebied in je leven waar je vastloopt, een andere mogelijkheid bestaat? Duizenden mensen over de hele wereld hebben het leven gecreëerd dat ze wensen door gebruik te maken van de eenvoudige en pragmatische tools van Access Consciousness. Voor mij zijn de veel meer dan eenvoudig, voor mij zijn ze magisch!

In de Access Bars Class heb je al kennis gemaakt met de eerste tools van Access Consciousness. De eerste stappen voor het creëren van jouw leven heb je gezet.

Is het nu de tijd om nog meer jou te zijn? Het cadeau dat jij bent voor jou, je leven en deze planeet?

De Foundation Classes zijn ontworpen om jou nog meer in staat te stellen om alles in jouw leven te veranderen.

Een leven te creëren waarin je echt leeft, anders dan overleeft in de box van deze realiteit. De patronen, reacties en beperkingen waar vanuit we met een soort automatisch reactie, een aangeleerde reactie reageren, worden op een unieke wijze losgelaten. Vervolgens krijg je de ruimte om een nieuwe fundering op te bouwen, zodat je vanuit oneindige mogelijkheden kunt beginnen met het creëren van het leven dat je echt wenst.

De Foundation bevat de informatie die je zou moeten krijgen vanaf het moment dat je op deze aarde aan je leven begint in 4 dagen vol verandering, plezier, kwetsbaarheid en meer nog dan dat MOGELIJKHEDEN!
Hier bekijk je een opname waarin diverse mensen vertellen wat deze Class hen gebracht heeft.

Je krijgt een manual, krijgt vele tools en leert verschillende lichaamsprocessen. Aan het einde van deze 4 dagen ontvang je een certificaat en dan mag je het geleerde toepassen voor jezelf, je familie, vrienden en in je praktijk.

Hier lees je alles over deze bijzondere 4-daagse gefaciliteerd door Saskia Mevis.

Gegevens

Begin:
22 juli 2022 / 10:00
Einde:
25 juli 2022 / 18:00
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.saskiamevis.com/foundation-dongen/

Organisator

Saskia Mevis

Locatie

Natuurlijk Henriette
Kleindongenseweg 81
Dongen, Noord Brabant Nederland
+ Google Maps