fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rite van de Vrouw, dagworkshop Capelle aan de IJssel

29 oktober 2023 / 10:00 - 17:00

De Rite van de Vrouw 600x600 1

De Rite van de Vrouw

Heel de Moederwond en Kom terug in je eigen Kracht

  • Wil jij jouw Moeder-wond helen?
  • Zijn er ervaringen en/of klachten op ‘vrouwelijk gebied’ die jij wilt loslaten?
  • Wil jij in de kracht komen te staan van jouw vrouw-zijn?
  • Wil jij jouw zelfvertrouwen voelen toenemen?
  • Wil je de band met je eigen kinderen en/of jouw voorouderlijke moeders versterken, zodat de kracht en liefde weer voor generaties doorstroomt?

De Rite van de Vrouw is een dag die volledig in het teken staat van de wedergeboorte tot de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn! Een dag waarin we weer ruimte maken voor zowel jouw kracht als jouw zachtheid. De natuurlijke balans van creatie en manifestatie, van geven en ontvangen, van kracht en kwetsbaarheid. Ervaar hoe het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stijgen.

Tijdens de Rite van de Vrouw staan we bewust stil bij de verschillende fases van een vrouw. Tijdens deze dag verdiepen we jouw connectie met de oervrouwen energie en nemen je mee op reis naar de heling van de moederwond. Ervaar de kracht die vrouwen al eeuwenlang onderdrukken.

 


De Rite van de Vrouw

De Rite van de VrouwDoor de eeuwen heen zijn de overgangsrituelen in onze westerse maatschappij verdwenen, terwijl ze zo’n enorm belangrijk onderdeel uit maken van onze ontwikkeling tot de beste versie van onszelf.

Deze Rite van de Vrouw is ontwikkeld zodat vrouwen hun eigen veilige ruimte weer durven te vertrouwen, loslaten wat de creatiekracht in de weg staat en in verbinding komen met de oerkracht die in alle vrouwen aanwezig is.

Herstel de Moederwond en ervaar…
…de ruimte om te creëren zonder schuldgevoel naar anderen
…de onuitputtelijke kracht in jezelf en de vrouwen om je heen
…de balans tussen verbinding en loslaten, tussen geven en ontvangen, tussen zijn en doen

Een dag volledig voor jezelf, terwijl je de heling voelt plaatsvinden vanuit het gemis en de behoefte, die je niet langer buiten jezelf hoeft te vinden omdat je er altijd al toegang tot had en hebt.


Meld je aan voor De Rite van de Vrouw

De Rite van de Vrouw (1)Doe mee met een kleine selecte groep vrouwen tijdens deze dag die in het teken staat van de verschillende ontwikkelfases waar we als vrouw doorheen gaan. Dit doen we echter niet alleen maar vanuit de verbinding met al die vrouwen die ons zijn voorgegaan.

We organiseren een dag waarin de kracht van jou als vrouw centraal staat. Hierbij maken we gebruik van Voorouderlijke en/of Moederlijn Opstellingen en ‘The Rite of the Womb‘. In deze workshop maken we ook gebruik van de kracht van het seizoen en de maanstand van dat moment.

Bijeenkomst begint om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur met een mogelijke uitloop. Aantal deelnemers is maximaal 14 vrouwen, om zo de persoonlijke begeleiding zo effectief mogelijk te houden.

Wil je deelnemen aan De Rite van de Vrouw? Meld je snel aan want vol is vol.

Hier aanmelden


Aanmelden en overige informatie:

Begeleider: Bianca Meijsen en Karin Kagenaar
Contact Bianca: admin@expectamiracle.nl
Opgeven via: online kassa

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 9.30 uur. Uitloop mogelijk tot 18.00 uur.
Grootte van de groep is maximaal 14 deelnemers. Is de groep vol, dan kan je op de wachtlijst gezet worden of meld je aan voor de volgende ronde.

Data 2023-2024:

  • Zondag 29 oktober 2023
  • Data 2024 volgen z.s.m.

Investering is 150€ inclusief ‘The Rite of the Womb’ initiatie, eventueel benodigde materialen en hand-outs, koffie/thee en andere traktaties.

Jouw begeleiders

Bianca MeijsenBianca Meijsen

Bianca is Systemisch Werk begeleider, Psychosociaal Therapeut, Leefstijl Tranceformatie Trainer en Auteur. Zij werkt vanuit haar praktijk Expect a Miracle in Capelle aan den IJssel op holistische basis voor zowel emotionele, mentale als lichamelijke klachten, vanuit de visie dat alles energie is en met elkaar verbonden. Bianca heeft zich tevens gespecialiseerd in stress- en burn-out klachten.
Voor meer informatie: www.praktijkexpectamiracle.nl
Contact: info@expectamiracle.nl of 06-44504578

Karin Kagenaar

Karin Kagenaar

Karin is van oorsprong obstetrie/gynaecologie-verpleegkundige en werkt voornamelijk als Natuurgeneeskundige, HypnoBirthing therapeut en inwijder van ‘The Rite of the Womb’. Vanuit haar praktijk Hartenwens, nabij Den Bosch, richt ze zich op het bouwen aan een stress vrijere generatie. Zij gelooft erin dat jij je volledige potentieel meer kan gaan leven als je altijd vragen blijft stellen, zoals kinderen dat ook doen. Hoe kan dit beter uitpakken dan je ooit gedacht had? Blijf groeien, opbloeien en ga voluit leven.
Voor meer informatie: www.hartenwens.info
Contact: Karin@hartenwens.info of 06-23260984

 

Hier aanmelden

Locatie

praktijk Sensibel
Johan Jongkindrade 285c
Capelle aan den IJssel, 2908 CC Nederland
+ Google Maps