Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HypnoBirthing Tilburg 4 ochtenden

4 oktober / 10:00 - 13:00

Cursus HypnoBirthing

Originele en volledige HypnoBirthing-cursus, op 4 zondagochtenden door Karin Kagenaar. 4, 11, 18 oktober en 1 november

Hoe zou het voor jullie zijn om je vier heerlijke zondagen onder te dompelen in het met vertrouwen, vanuit liefde en bewuste keuzes de geboorte van jullie kleintje ervaren? Hoeveel fijner kan jij je voorbereiden op de zo bijzondere en belangrijke rol van ouder?

“De cursus heeft ons geleerd om ons flexibel op te stellen wanneer er sprake is van onverwachte wendingen. We hebben geleerd te vertrouwen op eigen lijf, eigen gedachten en onze baby, ook al zou de geboorte bijvoorbeeld in het ziekenhuis met zorgverleners met beschermende kleding en mondkappen moeten plaatsvinden”

Zoals als altijd zal deze reeks weer volledig op maat zijn voor de aanwezigen. Karin geeft interactief les en gaat in op de zaken die spelen bij de deelnemers, met veel persoonlijke aandacht. Daarbij zal haar uitgebreide achtergrondkennis en ervaring, zowel in het ziekenhuis als vanuit haar praktijk natuurgeneeskunde, een enorme bijdrage zijn voor jullie.

Voel jij een Yes?

Zoek me dan op voor meer info of aanmelden! Ik kijk er naar uit jullie te begeleiden in dit prachtige proces 🙂 Op sfeervolle locatie in het WandelBos. Kijk hier voor meer info over de unieke opzet van deze cursus, gegeven door een HypnoBirthing-docente met zeer brede ervaring op zowel regulier als aanvullend vlak. cursus gaat door op deze locatie bij minimaal 3 aanmeldingen.

Gegevens

Datum:
4 oktober
Tijd:
10:00 - 13:00

Organisator

Karin Kagenaar
Telefoon:
06 23 26 09 84
E-mail:
Karin@hartenwens.info
Site:
Hartenwens.info

Locatie

kinderdagverblijf WipWap
Auteurslaan 6
Tilburg, Noord Brabant Nederland
+ Google Maps