fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Babycafé Den Bosch, geannuleerd agv maatregelen

11 november 2020 / 10:00 - 12:00

Babycafe Den Bosch

Je bent zwanger en er gebeurt van alles in je lichaam, maar ook emotioneel merk je dat er veel in gang gezet wordt. Je bereidt je voor op je nieuwe rol als ouder. Er komen 101 vragen in je op die je zo graag eens zou delen met andere (a.s. of juist al ervaren) ouders
En dan na negen maanden is het zover: er is niet alleen een baby geboren, maar ook een nieuwe vader en een nieuwe moeder!

Als het je eerste is zal je merken dat je leven een hele andere invulling krijgt dan voor de bevalling. Als het niet je eerste, maar je tweede, derde of zelfs vierde kindje is, vraag je je misschien af hoe je de zorg voor je oudste(n) combineert met zo’n klein kindje.

Graag bieden wij
Graag willen we een plek bieden waar je andere ouders kunt ontmoeten en ervaringen kunt uitwisselen. Een plek waar je de belevenissen -die met het ouderschap samengaan- kunt delen, de positieve maar ook de mogelijke zorgen. Een plek waar je vragen kunt stellen en misschien een ander een advies kan geven om zo hem/haar uit de brand te helpen.
Voeden: graag. Huilende baby’s; geen probleem en voor de iets grotere baby’s en dreumesen hebben we een speelhoekje.

Wanneer?
LIVE: Iedere 2e woensdagochtend van de maand van 10.00 uur -12.00 uur.

Waar?
Moeke Den Bosch, De Pettelaarseschans 1, 5216 CG Den Bosch. Gratis voor de deur parkeren, makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en alle ruimte zodat we de 1,5 meter goed kunnen waarborgen. Het babycafé is gratis, je betaalt alleen eigen drankje of iets lekkers, dit is alleen mogelijk met pin.

Aanmelden

Vanwege de geldende Covid-19 regels is het fijn wanneer je je vooraf aan wilt melden via deze link. kinderen onder de 12 jaar hoef je niet aan te melden. 

Maandelijks wisselend programma
We hebben een maandelijks wisselend thema met steeds een interessante gastspreker. Spreekt het thema je aan, zorg dan dat je op tijd bent! Je bent uiteraard ook van harte welkom voor gewoon een rustig plekje, waar je gezellig kunt kletsen en drinken. Verhalen delen en informatie uitwisselen. Je kunt er dan ook voor kiezen om na de evt. gastspreker te komen.

Naast de gastsprekers zijn de initiatiefneemsters Karin Kagenaar (natuurgeneeskundige gespecialiseerd in HypnoBirthing), Leonie Verhulst (baby,- en zwangerschapsmasseuse en reflextherapeut) en Kim de Gouw als vast aanspreekpunt voor borstvoeding, altijd aanwezig voor vragen en tips.

Ontmoet (vast) andere bezoekers van het Babycafé, denk met ons mee en kijk/luister naar tientallen opnames van eerdere gastsprekers via onze besloten pagina.

Het Babycafé Den-Bosch is een initiatief van Karin Kagenaar van HartenWens in samenwerking met Leonie Verhulst.

Gegevens

Datum:
11 november 2020
Tijd:
10:00 - 12:00

Organisator

Karin Kagenaar
Telefoon
06 23 26 09 84
E-mail
Karin@hartenwens.info
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Moeke Den Bosch
De Pettelaarseschans 1
Den Bosch, Noord Brabant 5216 CG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie