Babycafe Den Bosch online en op locatie

Je bent zwanger en er gebeurt van alles in je lichaam, maar ook emotioneel merk je dat er veel in gang gezet wordt. Je bereidt je voor op je nieuwe rol als ouder. Er komen 101 vragen in je op die je zo graag eens zou delen met andere (a.s. of juist al ervaren) ouders
En dan na negen maanden is het zover: er is niet alleen een baby geboren, maar ook een nieuwe vader en een nieuwe moeder!

Als het je eerste is zul je merken dat je leven een hele andere invulling krijgt dan voor de bevalling. Als het niet je eerste, maar je tweede, derde of zelfs vierde kindje is, vraag je je misschien af hoe je de zorg voor je oudste(n) combineert met zo’n klein kindje.

Graag bieden wij
Graag willen we een plek bieden waar je andere ouders kunt ontmoeten en ervaringen kunt uitwisselen. Een plek waar je de belevenissen -die met het ouders worden samen gaan- kunt delen, de positieve maar ook de mogelijke zorgen. Een plek waar je vragen kunt stellen en misschien een ander een advies kan geven om zo hem of haar uit de brand te helpen.
Voeden: graag. Huilende baby’s; geen probleem en voor de iets grotere baby’s en dreumesen hebben we een speelhoekje.

Wanneer?
LIVE: Iedere 2e woensdagochtend van de maand van 9.45-11.30, Inloop v.a. 9.30 uur.

Waar?
Zolang de maatregelen het vragen is het babycafé iedere maand online via Zoom (vanaf 10:00 uur) bij te wonen, incl de gastspreker. Tofkoekie, in Den-Bosch – Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, op loopafstand van het station Den Bosch en vlakbij de locatie zijn er Parkeergarages.(Wolvenhoek en St-Jan)

GA DIRECT NAAR DE ZOOMLINK (En voer de onderstaande gegevens in)

Meeting ID: 822 3317 5100
Passcode: 915948

Maandelijks wisselend programma
We hebben een maandelijks wisselend thema met steeds een interessante gastspreker. Spreekt het thema je aan, zorg dan dat je op tijd bent! Je bent uiteraard ook van harte welkom voor gewoon een rustig plekje, waar je gezellig kunt kletsen en drinken. Verhalen delen en informatie uitwisselen. Je kunt er dan ook voor kiezen om na de evt. gastspreker te komen rond 10.45 uur.

Naast de gastsprekers zijn de initiatiefneemsters Karin Kagenaar (natuurgeneeskundige gespecialiseerd in HypnoBirthing), Leonie Verhulst (baby,- en zwangerschapsmasseuse en reflextherapeut) en Kim de Gouw als vast aanspreekpunt voor borstvoeding, altijd aanwezig voor vragen en tips.

Ontmoet (vast) andere bezoekers van het Babycafé, denk met ons mee en kijk/luister naar tientallen opnames van eerdere gastsprekers via onze besloten pagina.

Het Babycafé Den-Bosch is een initiatief van Karin Kagenaar van HartenWens in samenwerking met Leonie Verhulst.

Babycafe Den Bosch
” Ik heb het babycafé al een paar keer bezocht en heb steeds genoten van een ontspannen en waardevolle ochtend. Fijn om contact te hebben met gelijkgestemden en ook om direct mijn vragen over de borstvoeding te kunnen bespreken met een deskundige. Ik kom er graag! “
Giesje